Відкрити категорії

Салат Ананас




Щоб здивувати гостей за святковим столом, зовсім необов'язково готувати екзотичні страви. Можна приготувати салат «Ананас» із звичних і улюблених продуктів, але з дуже оригінальною подачею. Салат в буквальному сенсі нагадує ананас, так як викладається на тарілку шарами, повторюючи форму цього ананаса.

Є кілька варіантів рецепта салату «Ананас»: його готують з додаванням цибулі, сиру і навіть маринованих огірків. Кулінарний сайт пропонує вам менш радикальний рецепт цього салату. Покрокові фото приготування полегшать вам завдання!

Приготування цього дивно смачного і ситного листкового салату не зажадає від Вас великої кількості часу або якихось спеціальних навичок. Ніжний смак м’яса, перемежаючись з гострим ароматом твердого сиру створюють неповторний смаковий букет, до якого раптовою і несподіваною ноткою додається хрусткий маринований огірочок. Волоські горіхи, в поєднанні зі свіжою зеленню, додадуть салату креативне звучання і незабутній смак.

Салат "ананас" виглядає дуже красиво на святковому столі, до того ж він дуже смачний.

Інгредієнти:
картопля - 3-4 шт.;
огірки солоні - 3-4 шт.;
цибуля зелена - 30 г;
чорнослив - 20 шт.;
волоські горіхи - велика жменя;
яйця курячі - 6 шт.;
майонез - 200-300 г;
сир твердий - 200 г;
язик яловичий.

Як приготувати салат Ананас.


Язик візьміть 1 маленький або 1/2 великого. Язик (у мене яловичий) відварюємо в трохи підсоленій воді. Відварений язик ріжемо тонкою соломкою.

1


Чорнослив заливаємо гарячою водою і даємо постояти.

2


Коли чорнослив постоїть треба його теж порізати тонкою соломкою. У мене простояв мало і був не дуже м'який, тому я порізала його просто маленькими шматочками.

3


Картоплю відварюємо і чистимо.

4


Яйця натираємо на крупній тертці.

5


Сир натираємо аналогічно.

6


Волоські горіхи подрібнюємо (я це зробила в блендері).

7


Беремо велике плоске блюдо і починаємо оформляти наш салатик. Першим шаром натираємо на крупній тертці картоплю і оформляємо його овалом ( у формі ананаса).

8


Далі шар майонезу.

9


Далі шар язика.

10


Майонез.

11


Чорнослив.

12


Далі яйця.

13


Майонез.

14


Волоські горіхи.

15


Трохи майонезу.

16


Далі шар сиру.

17


Обмазуємо майонезом.

18


Відправляємо на ніч у холодильник для просочення шарів. Перед подачею треба прикрасити салат. Для цього ріжемо кружечками солоні огірки.

19


І прикрашаємо цими кружечками, цибуля буде замість шапки.

20


Можна оформити салат і грибами, оливками, ковбасою.

Приємного апетиту!


Салат Ананас


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com