Відкрити категорії

Радянський рецепт салату Олів'є



 

А яке найяскравіше враження для наших смакових рецепторів залишив Радянський Союз? Правильно - салат «Олів'є»!

Ви запитаєте, чому в заголовку красується слово «радянський»? Та тому, що оригінальний рецепт цього салату зовсім не такий. І інгредієнти значно відрізняються. Багато хто з нас з радянського дитинства звикли бачити в якості новорічного атрибуту на столі мандарини і саме цей салат, який зазвичай виконувався в нижче описаному варіанті.

А от ви тільки спробуйте замінити в цьому салаті варену ковбасу на відварене куряче філе, також додайте трохи шинки і дрібно порізаної копченої ковбаски - і його смак буде зовсім не таким. Не скажу, що салат вийде не смачним - він просто буде не таким.

Отже, назад в СРСР!

Інгредієнти:
зелень за бажанням
майонез - 200-300 г
яйця зварені круто - 4 шт.
ковбаса варена "докторська" - 500 г
картопля варена (бажано не молодий, а старий) - 4 шт. середніх
огірки мариновані (можна свіжі) - 4 шт. середніх
горошок зелений консервований - 1 банка

 

Приготування:
1. Зварити яйця і картоплю.
2. Нарізати кубиками яйця, картоплю, ковбасу. Огірки нарізати і трохи віджати, щоб не було багато рідини в салаті.
3. У нарізані інгредієнти всипати горошок (злив воду з нього), нарізати зелень, змішати з майонезом.
4. Поставити в холодильник до повного охолодження.


Радянський рецепт салату Олів'є
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Тетяна
Все дуже смачно. Дякую за рецепти lol
фото
admin
Приходьте ще wink
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com