Салат з чорносливом
Інгредієнти:
Варені вкруту яйця - 5 шт.,
Сир твердих сортів - 250 г.,
Горіхи - 50 г.,
Почка крабових паличок - 400 г.,
Вершкове масло (охолоджене) - 50 г.,
Чорнослив без кісточок - 1 склянка,
Майонез.
Спосіб приготування:
Розпарити чорнослив та нафарширувати горіхами.
Яйця круто відварити, обережно натерти на тертці.
Сир, крабові палички та масло з морозилки натерти також на крупній тертці.
Складати салат шарами:
Спочатку - 2 яйця.
Потім - половину натертих крабових паличок.
Зверху - майонез.
Потім - половину натертого сиру.
На сир - половину охолодженого масла.
Зверху - весь чорнослив з горішками.
Знову - залишки крабових паличок.
Покрити - майонезом.
Знову - залишки сиру та масла.
І останнім шаром - яйця.
Залишити в холоді на 30-40 хвилин, нехай просочиться.
Смачного!