Відкрити категорії

Салат з яловичиною




Інгредієнти:
5 круто зварених яєць,
200 г відвареної яловичини,
100 г салатної цибулі,
3 ст.л. оцту (краще яблучного),
150 г твердого сиру,
майонез,
сіль.


Спосіб приготування:
Яйця відварити круто. Охолодити, потім очистити та обережно натерти на тертці.
Цибулю очистити, посікти тоненькими смужками.

Покласти в ємність, полити оцтом додавши в нього води 1/2. Залишити щоб вона замаринувалася на 20 хвилин.
Яловичину розібрати на волокна як можна дрібніше.
Сир обережно потерти на тертці.

На велику тарілку викласти мариновану цибулю (без рідини). Полити майонезом.



Зверху викласти яловичину, злегка посолити, здобрити майонезом.



Зверху викласти яйця, трохи посолити, полити майонезом.



Верхнім шаром рівномірно викласти сир, не забути засипати з боків теж.



Поставити салат в холодне місце на годину для просочення.

Смачного!


Салат з яловичиною


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com