Відкрити категорії
Рулька

Рулька

Апетитний шматок м'яса з застромленим у нього ножем, обкладений овочами і свіжою зеленню, розбурхає апетит у кого завгодно. Та і на Новорічному столі виглядатиме достойно. Зазвичай рулька подається в поєднанні з декількома соусами відразу - це може бути хрін, гірчиця, аджика, та інші гостро кислі соуси. 

Весь процес приготування складається з трьох етапів:
Замаринувати ногу бажано на добу, але можна і просто на ніч.
Відварити рульку до максимального розм'якшення. Не забуваємо, що це все-таки нога, і по можливості передня, а, отже, досить жорстка частина тулуба.
І нарешті, запекти свинячу ногу, періодично змащуючи її глазур'ю.

- Переглянути -
Переглядів: 8445   |  Коментарів 0
Жюльєн з грибами та куркою

Жюльєн з грибами та куркою


Жюльєн з куркою і грибами запікається в соусі бешамель або вершках під сирною скоринкою. Ця страва порадує своїм насиченим вершково-овочевим смаком. Страва готується близько півтори години. Процес приготування жульєну передбачає і варіння, смаження і запікання. Курку треба відварити, гриби і цибулю обсмажити, потім приготувати соус бешамель. Викласти гриби з куркою в горщики, залити соусом, припорошити сиром і випікати в духовці.

- Переглянути -
Переглядів: 5935   |  Коментарів 0
Кутя з пшениці
- Переглянути -
Переглядів: 7081   |  Коментарів 0
Кутя
- Переглянути -
Переглядів: 3911   |  Коментарів 0
Багата кутя та узвар
- Переглянути -
Переглядів: 12305   |  Коментарів 1
1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Контакти: wagcooking@gmail.com