Відкрити категорії

Різдвяна кутя з пшениці



Різдвяна кутя з пшениці


Сьогодні будемо готувати реально смачну кутю на святковий стіл, яка обов’язково сподобається всім вашим гостям. Шефкухар рекомендує рецепт цієї різдвяної куті!

Інгредієнти:
пшениця - 2 склянки;
мак - 200 г;
очищений волоський горіх - 200 г;
ізюм - 150-200 г;
мед - 3 ст. л.;
цукор - за смаком.

Процес приготування куті з пшениці.


Пшеницю треба промити, а потім замочити водою на 2 години.

11


Мак також потрібно промити і залити гарячою водою на 2-3 години.

22

Рекламний блок
Теж саме зробити з ізюмом - промити і також залити гарячою водою на 30 хвилин.

33


Очищені горіхи смажимо на сухий сковороді, а потім подрібнити.

44


З пшениця злити воду, пересипати в каструлю, залити гарячою водою у співвідношенні 1:2 і будемо варити 1 годину на повільному вогні до м'якості. Періодично будемо підливати гарячу воду. Каша повинна вийти розсипчастою.

55


З маку злити воду, перебити з цукром за допомогою блендера або ступки.

66


В готову кашу додамо розтоплений мед, розтертий мак, розпарений ізюм, подрібнені волоські горіхи. Все ретельно перемішати.

77


Смачного і веселих Вам свят!


Рекламний блок
Різдвяна кутя з пшениці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com