Відкрити категорії

Рецепти випічки на Новий рік 2019

Як тільки людина наситилася основними стравами (на кшталт м'яса і риби), як одразу ж виникають думки, як прикрасити кулінарне життя. Почалося все, звичайно, з фруктів і меду - в своєму роді, прообразів цукерок, але потім в кулінарний побут стали входити тістечка, пряники, торти і пастилки, млинці та пампушки.

Переглянути всі рецепти новорічної випічки 2019

Випічка – реальне свято на Новий рік 2019.

Ні для кого не секрет, що випічка на новорічному столі - це один з найсмачніших розділів кожної домашньої кухні! Що ще по-справжньому світлого залишилося в пам'яті з самого дитинства, крім спогадів про ті воістину «солодкі» моменти, які траплялися у всіх, біля святкового столу? А момент, коли мама приносила піднос з тортом, спечений напередодні вночі, напевно пам'ятають усі.

Випічка на Новий рік 2019
Те, що нам в дитинстві пекли наші мами і бабусі, не купиш, звичайно, ніде. Ніякі пекарні, навіть найдосконаліші, не здатні повторити ті кулінарні дива, які у наших мам виходили кожне свято. Домашня випічка, приготовлена з любов'ю і теплотою, з ніжністю і турботою про всю родину - це те, чого не купиш ні в одному магазині!

У цьому розділі можна знайти рецепти випічки на Новий рік Свині (Кабана) для справжніх ласунів і цінителів смачної домашньої випічки. Він для тих, хто давно шукав святкові рецепти улюблених тортів, пирогів, печива, млинців. Ті, хто бажає згадати забутий смак дитинства - потрапили в правильне місце. Користуючись підказками, порадами та сімейними рецептами, зібраними в цьому розділі, можна згадати найкращі моменти дитинства, перенести їх у доросле життя. А якщо у Вас теж є діти - подарувати їм свято.

Випічка на новорічний стіл 2019

Запах випічки - свято, яке витає в повітрі.

Жодне свято не обходиться без випічки, а тим більше такий чудовий, як Новий Рік і Різдво. Чим істотніше привід, тим нарядно, красивіше, смачніше повинен подаватися десерт до столу.

За часів молодості наших бабусь, святковою стравою вважалася випечене тісто, в різних формах: кругле, як хліб, рогалики, калачі, бублики. І зараз, залишилося безліч традиційних рецептів страв - які є символами новорічної випічки.

Прянощі, додані в новорічні страви, додають неробства. Наприклад, корицю можна додати в дріжджові булочки і пісочне печиво, а мед кладуть у іншу новорічну випічку. Особливий запах надають такі приправи, як подрібнений мускатний горіх, кардамон і імбир. Якщо з'єднати воєдино всі ароматні інгредієнти - вийде новорічне диво.

Торт - це щастя, яке можна виразити за допомогою борошна, цукру, збитих вершків і морозива.

Випічка на рік Свині (Кабана) 2019
Не варто забувати і про традиційну випічку різних народів світу. Адже зовсім необов'язково, щоб вона була обов'язково солодкою. В Італії, наприклад, готують листковий пиріг, з соусом песто. До його складу входять базилік, часник і оливкове масло. В Америці традиційною стравою на новорічному столі є гарбузовий пиріг. А грецький шумуш і зовсім готується з листкового тіста з гарбузово-м'ясною начинкою. І багато інших компонентів, якими славляться кухні народів світу, можна використовувати випікаючи страви до столу на Новий 2019 рік Свині (Кабана).

Особливу увагу слід приділити подачі страв до новорічного столу, адже найголовніше - це здивувати гостей і близьких новими рецептами.

Слід зазначити, що головний символ наступного року - Кабан (Свиня) дуже любить поїсти, тому важливо, щоб стіл в новорічні свята ломився від вибору страв.

Новорічна випічка 2019
Цей розділ для тих, хто давно і добре пече, і для тих, хто тільки вчиться цьому помахом чарівної палички кулінарії.

Переглянути всі рецепти новорічної випічки 2019

Тут зібрані рецепти випічки, з якими не соромно буде зустрічати Новий 2019 рік - рік Кабана, в колі сім'ї і гостей.
Контакти: shefkuhar2@gmail.com