Відкрити категорії
Рибні палички (без риби)

Рибні палички (без риби)


Інгредієнти:
2 середніх картоплі
1 маленька цибулина
пару ложок оливкового (рослинного) масла
зелень (бажано кріп, можна з морозилки)
перець мелений чорний
сіль
3 листа норі
олія для смаження

- Переглянути -
Переглядів: 6116   |  Коментарів 0
Котлети картопляно-рисові

Котлети картопляно-рисові


Інгредієнти:
250 гр відвареної картоплі
250гр відвареного рису (краще кругленький)
1 велика цибулина
2 ср. морквини
4 шт. волоського горіха
сіль, перчик мелений (за бажанням)
олія для смаження
борошно або сухарі для паніровки (можна без них, котлети прекрастно тримають форму)
і в якості добавки або начинки можна використовувати смажені гриби або тушковану капусту (гр. по 100-150)

- Переглянути -
Переглядів: 9480   |  Коментарів 2
Тушкована капуста з квасолею і картоплею

Тушкована капуста з квасолею і картоплею


Інгредієнти:
Капуста білокачанна - 300 грам
Капуста квашена - 1 склянка (250 мл об'ємом)
Квасоля (червона або біла) - 1 склянка (250 мл)
Картопля - 2 великих штуки
Морква - 1 штука
цибуля ріпчаста - 1 цибулина
Хмелі-сунелі - 2 ч. ложки, (або за смаком)
Томатна паста (2 ст.ложки) - можна використовувати свіжі томати без шкірки
Коріандр мелений - 1 ч.л без гірки
Сіль, чорний перець за смаком
Вода-окріп або овочевий булььон - приблизно 1 літр
Рослинне масло

- Переглянути -
Переглядів: 8969   |  Коментарів 0
Спагеті з квасолею та грибами

Спагеті з квасолею та грибами


Інгредієнти:
Квасоля зелена - грам 300.
Гриби - також грам 300.
Спагеті - грам 150-200.
Можна ще цибулю додати,
сіль
рослинна олія

- Переглянути -
Переглядів: 3166   |  Коментарів 0
Банановий кекс (пісний)

Банановий кекс (пісний)


Інгредієнти:
2-3 великих стиглих банана
2 ст.ложки лимонного соку
Вода холодна - 3-4 ст. ложки
Рослинне масло без запаху - 5 ст. ложек
Цукор - 4 ст.ложки або за смаком
Сіль - щіпка
Сода негашене на борошно - півчайної ложки або розпушувач по інструкції
Борошно - 6-8 ст.ложек або трохи більше. (Просіяну). Тісто по густоті як густа сметана.

- Переглянути -
Переглядів: 7698   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7
Контакти: wagcooking@gmail.com