Відкрити категорії

Тушкована капуста з квасолею і картоплею


Тушкована капуста з квасолею і картоплею


Інгредієнти:
Капуста білокачанна - 300 грам
Капуста квашена - 1 склянка (250 мл об'ємом)
Квасоля (червона або біла) - 1 склянка (250 мл)
Картопля - 2 великих штуки

Рекламний блок
Морква - 1 штука
цибуля ріпчаста - 1 цибулина
Хмелі-сунелі - 2 ч. ложки, (або за смаком)
Томатна паста (2 ст.ложки) - можна використовувати свіжі томати без шкірки
Коріандр мелений - 1 ч.л без гірки
Сіль, чорний перець за смаком
Вода-окріп або овочевий булььон - приблизно 1 літр
Рослинне масло

Приготування.
Квасолю замочіть на ніч.

Лук крупно нашаткуйте. моркву натріть на тертці. На розігріте масло викладіть овочі, прожарьте до золотистого, викладіть посіченою свіжу і квашену капусту. Прожарьте 5-10 хвилин до золотистого. Картоплю натріть на дрібній тертці, додайте до капусти і перемішайте так. щоб картопля з'єдналася з капустою.

Квасолю відкиньте на друшляк. Додайте до овочів. Томатну пасту розведіть в 2-3 склянках води, посоліть. додайте прянощі і влийте до овочів і квасолі. Або обшпарте помідори, очистіть, наріжте скибками і викладіть до овочів, протомитися 3-4 хвилини, щоб помідори пустили сік.

Томувати на середньому вогні (накриваючи кришкою) приблизно 45-50 хвилин до повної готовності квасолі, періодично помішуючи і додаючи воду або овочевий бульйон.

Капуста виходить дуже м'яка і соковита, в густому ароматному соусі, і чудово поєднується з квасолею!

Рекламний блок
Тушкована капуста з квасолею і картоплею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com