Відкрити категорії

Пісна ковбаса з гороху без м'яса


Пісна ковбаса з гороху без м'яса

Інгредієнти:
горох - 1,5 стакана;
вода - 4,5 стакана;
рослинне масло - 0,5 стакана;
сіль - 1 ч. л. (або за смаком);
перець - за смаком;
коріандр - за смаком;
куркума - 1 ч. л. (за бажанням);
мелений мускатний горіх - 1 ч. л.;
сухий часник – 1,5 ч. л. (або свіжий – 3 зубчики);
сік буряка - 2-3 ст. л.

1 стакан = 250 мл.


Як приготувати ковбасу без грама м'яса. Вона готується дуже просто з простих доступних інгредієнтів, виходить смачною. За смаком мало чим поступається ковбасі з магазину, дуже схожа на варену.

Процес приготування пісної горохової ковбаси.

Горох подрібнюємо за допомогою кавомолки або в блендері.

1


Перебитий горох заливаємо водою і перемішуємо. Залишити постояти хвилин 10-15, тоді горох швидше звариться. Каструлю ставимо на маленький вогонь. Варимо, постійно помішуючи.

2

Невеликий буряк натерти і віджати через сито.

3


Нам потрібно 2-3 ложки бурякового соку.

4


Готову кашу перекладаємо у більш зручний посуд, додаємо рослинне масло, сіль за смаком, суміш перців, обов'язково мелений коріандр, часник, мускатний горіх і куркуму (за бажанням для кольору) і сік буряка .

5


Збиваємо занурювальним блендером. Ось густа консистенція у нас вийшла.

6


Тепер формуємо ковбасу за допомогою харчової плівки. Можете також використовувати і пластикову пляшку, як зручно. Відправляємо в холодильник приблизно на 10-12 годин.

7


Ковбаса готова. За смаком вона дійсно нагадує варену ковбасу з магазину, але вона є не такою щільною по консистенції.

8


Смачного!

Час приготування: 12 годин
Час на підготовку: 1 година
Кухня: Українська
Опис: Пісна ковбаса з гороху без м'яса - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 200 Ккал
Рейтинг: 9.7/10 (голосів: 20)
Ключові слова: Православний піст

Пісна ковбаса з гороху без м'яса


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com