Відкрити категорії

Пісна ковбаса з гороху без м'яса


Пісна ковбаса з гороху без м'яса


Як приготувати ковбасу без грама м'яса. Вона готується дуже просто з простих доступних інгредієнтів, виходить смачною. За смаком мало чим поступається ковбасі з магазину, дуже схожа на варену.

Інгредієнти:
горох - 1,5 стакана;
вода - 4,5 стакана;
рослинне масло - 0,5 стакана;
сіль - 1 ч. л. (або за смаком);
перець - за смаком;
коріандр - за смаком;
куркума - 1 ч. л. (за бажанням);
мелений мускатний горіх - 1 ч. л.;
сухий часник – 1,5 ч. л. (або свіжий – 3 зубчики);
сік буряка - 2-3 ст. л.

1 стакан = 250 мл.

Процес приготування пісної горохової ковбаси.


Горох подрібнюємо за допомогою кавомолки або в блендері.

11


Перебитий горох заливаємо водою і перемішуємо. Залишити постояти хвилин 10-15, тоді горох швидше звариться. Каструлю ставимо на маленький вогонь. Варимо, постійно помішуючи.

22

Рекламний блок
Невеликий буряк натерти і віджати через сито.

33


Нам потрібно 2-3 ложки бурякового соку.

44


Готову кашу перекладаємо у більш зручний посуд, додаємо рослинне масло, сіль за смаком, суміш перців, обов'язково мелений коріандр, часник, мускатний горіх і куркуму (за бажанням для кольору) і сік буряка .

55


Збиваємо занурювальним блендером. Ось густа консистенція у нас вийшла.

66


Тепер формуємо ковбасу за допомогою харчової плівки. Можете також використовувати і пластикову пляшку, як зручно. Відправляємо в холодильник приблизно на 10-12 годин.

77


Ковбаса готова. За смаком вона дійсно нагадує варену ковбасу з магазину, але вона є не такою щільною по консистенції.

88


Смачного!

Рекламний блок
Пісна ковбаса з гороху без м'яса


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com