Відкрити категорії

Пиріжки з м'ясом на сковороді




Сьогодні рецепт приготування дуже смачних, ніжних, соковитих пиріжків з м'ясом. Тісто для цих пиріжків готується дуже просто. Шефкухар рекомендує!

Інгредієнти:
борошно - 1 кг;
сіль - 1 ч. л .;
цукор - 1 ст. л .;
сухі дріжджі - 10 г;
вода - 50 мл;
кефір - 500 мл (будь-якої жирності);
рослинне масло - 330 мл (в тісто).

Для начинки:
фарш - 800 г;
цибуля - 2 шт.;
зелень - по смак;
сіль, перець - за смаком;
спеції - за смаком;
масло для смаження.

Процес приготування смажених пиріжків з м'ясом на сковороді.

 

Готуємо тісто.


В теплу воду додаємо цукор і дріжджі. Все добре перемішуємо, накриваємо плівкою і залишаємо на 3-5 хвилин, щоб дріжджі почали працювати.

1

Кефір кімнатної температури відправляємо в глибоку ємність і додаємо яйце. Все добре перемішуємо.

2


Додаємо до кефіру наші дріжджі, сіль і борошно. Починаємо замішувати тісто. Потрібно ввести 1 кг борошна в кілька етапів. І в кінці вимішування додаємо рослинне масло. Найголовніше не забити тісто, воно повинно трохи липнути до рук, але бути пружнім.

3


Накриваємо харчовою плівкою або рушником і залишаємо в затишному місці на 30-40 хвилин.

4


А тим часом займемося начинкою. До фаршу додаємо цибулю. Фарш використовуєте будь-який. Додаємо сіль, спеції за смаком, перець і зелень. Все перемішуємо.

5


Тісто викладаємо на стіл, зверху трішечки додаємо борошна. Обминаємо. Тісто ділимо на 2 частини і кожну з частин ділимо приблизно на однакові шматочки.

6


Розкачуємо кожен шматок.

7


Беремо повну столову ложку фаршу і защипуємо край. Формуємо пиріжки.

8


Пиріжки викладаємо на добре розпечену сковороду з рослинним маслом. Смажимо на середньому вогні, щоб м'ясо добре присмажилося всередині.

9


Знімаємо пиріжки на паперові рушники, щоб прибрати весь зайвий жир.

10


Готово! Смачного!


Пиріжки з м'ясом на сковороді


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com