Відкрити категорії

Пиріжки з картоплею і печінкою


Пиріжки з картоплею і печінкою


Сьогодні готуємо дуже смачний рецепт пиріжків на сковороді з картоплею і печінкою. Якщо все приготувати правильно, то пиріжки виходять дуже м'якими і смачними.

Інгредієнти.
Начинка:
печінка - 300-400 г;
картопля - 800 г;
цибуля – 1 шт.;
вершкове масло - за смаком і бажанням.

Тісто:
кефір (або кисле молоко) - 700 мл;
сіль - 12 ч. л.;
цукор - 1 ст. л.;
розпушувач - 1,5 ч. л.;
борошно;
рослинна олія - 2 ст. л.

Процес приготування пиріжків з картоплею і печінкою.


Робимо начинку заздалегідь. Варимо картоплю в підсоленій воді. З картоплі зливаємо зайву воду, залишивши трохи. Додати вершкове масло і потовкти.

11


Окремо варимо печінку до готовності. Печінку подрібнити блендером. Або натираємо на тертці.

22

Рекламний блок
Смажимо дрібно порізану цибулю. Змішуємо картоплю, печінку та цибулю. Пробуємо обов'язково на сіль. Начинка повинна бути дуже смачною. Вона не повинна бути рідкою, але і не сухою. Накриваємо і даємо їй охолонути.

33


В кефір додамо сіль, цукор і змішаємо. Частинами додаємо борошно з розпушувачем. На початковому етапі грудочки добре розбиває вінчик, потім вже мішаємо ложкою. В середині замісу вливаємо рослинну олію.

44


Посипаємо стіл борошном і кладемо наше тісто, воно ще м'яке. Тут головний секрет, щоб пиріжки вийшли реально м'якими – не забивайте тісто борошном. Воно повинно липнути до рук. Місити його довго не потрібно. Дайте йому настоятися 20 хвилин. Ділимо його на порційні невеликі шматочки. Руками без качалки робимо корж.

55


Зверху кладемо дуже багато начинки, зачіпляємо краї, як вареник. Розплющуємо. Руки завжди обробляємо трохи борошном.

66


Смажимо на середньому вогні.

77


Готові пиріжки викладаємо на паперовий рушник, а потім обов'язково в посуд з кришкою.

88


Ось такі смачні пиріжки у нас вийшли.

99


Смачного!

Рекламний блок
Пиріжки з картоплею і печінкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com