Відкрити категорії
Плетений вишневий пиріг


Інгредієнти:
Для дріжджового тіста холодного приготування:
Борошно пшеничне 5 ст.
Масло вершкове 200 г
Сухі дріжджі 11 г
Цукор 0.5 ст.
Сіль 0,5 ч. л.
Яйця курячі 2 шт.
Молоко 1 ст.

Для начинки:
Мелена кориця 1 ст. л.
Сироп ягідний 100 мл
Крохмаль картопляний 1.5 ст. л.
Цукор 0.5 ст.
Вишня заморожена 500 г.

Для змазування пирога:
Яйця курячі 1 шт.
Олія оливкова 0.5 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 7 274   |  Коментарів 0
Пиріг зі скумбрією


Інгредієнти:
Молоко 200 мл
Цукор-пісок 30 г
Сухі дріжджі швидкодіючі 7 г
Борошно пшеничне 430 г
Сіль 1.5 ч.л.
Вершкове масло 200 г
Скумбрія свіжоморожена 1000 г
Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
Перець чорний мелений ½ ч.л.
Яєчний жовток 1 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 4 894   |  Коментарів 0
Яблучний пиріг


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 350 г
Сіль 1.25 ч.л.
Цукор-пісок 140 г
Вершкове масло 250 г
Мінеральна вода 100 мл
Яблука (160 г) 7 шт.
Лимонний сік 15 мл
Кориця 1 ч.л.
Тертий мускатний горіх ¼ ч.л.
Яйце куряче ½ шт.

- Переглянути -
Переглядів: 10 289   |  Коментарів 0
Пиріг з цибулею


Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
Тісто листкове дріжджове 250 г
М'який сир вершковий 30 г
Шинка 20 г
Сир 30 г.

- Переглянути -
Переглядів: 7 098   |  Коментарів 0
Французький яблучний пиріг


Інгредієнти:
Тісто:
Борошно пшеничне 200 г
Масло вершкове 100 г
Цукру 40 г
Яйця курячі 2 шт.
Ванілін 10 г

Начинка:
Яблуко 4 шт.
Масло вершкове 50 г
Цукор 100 г
Лимон 1 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 11 175   |  Коментарів 0
1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Контакти: wagcooking@gmail.com