Відкрити категорії

Пиріг з рідкого тіста




Інгредієнти:
Капуста - 300 г.
Кефір - 250 р.
Майонез - 2 ст. л.
Борошно - 250 г.
Яйця - 4 шт.
Сода - 0,5 ч. л.
Сіль
Олія соняшникова - 1 ст. л.
Манка - 1 ст. л.

Спосіб приготування:
Спочатку приготуємо начинку для пирога.
Два яйця зварити.

Пиріг з рідкого тіста



Капусту порізати соломкою.
І обсмажити на невеликій кількості олії так, щоб вона стала м'якою.




Капусту змішати з мілконарізаними вареними яйцями, посолити.



Тепер приготуємо рідке тісто. Змішуємо кефір, майонез, яйця, борошно, соду. Додаємо дрібку солі і перемішуємо.
Вийшло рідке тісто.



Форму для випічки змащуємо олією, трохи присипаємо манкою.
На дно виливаємо половину тіста.



Зверху кладемо начинку для пирога.



І заливаємо її рештою тіста. Трохи присипаємо манкою. Відправляємо в духовку на 45 хвилин при температурі 160 градусів.

Готовність перевіряємо зубочисткою.

Через 40 хвилин пиріг готовий.

Можна зробити начинку з картоплі. Для цього картоплю ріжемо на пластики та змішуємо зі спеціями на ваш смак.



На дно форми викладаємо картоплю. Заливаємо її тістом і трохи присипаємо зверху манкою. Запікаємо так, як і пиріг з капустою. Можна для начинки використати рибу чи м'ясо, сосиски чи різні овочі.

Можна їсти хоч гарячим, хоч холодним, буде однаково смачно.



Смачного!


Пиріг з рідкого тіста


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com