Відкрити категорії

Швидкий яблучний пиріг




Інгредієнти:
Борошно пшеничне - 1 склянка;
Крупа манна - 1 склянка;
Розпушувач - 2 ч.л.;
Ванільний цукор - 1 пакет;
Цукор - 1 склянка;
Масло вершкове (підморожене) - 150 г;
Яблуко (середнє) - 5 шт.

Спосіб приготування:
Змішати цукор з манною крупою, додати борошно і розпушувач тіста, як слід перемішати суху суміш.



Яблука очистити,натерти на крупній тертці.



Форму застелити папером для випічки. Насипати третю частину сухої суміші.



Потім викласти половину яблук.



Засипати половиною, що залишилася сухої суміші.



Викласти залишилися яблука і засипати сухою сумішшю. Свеху засипати натертим на крупній тертці вершковим маслом.



Поставити в добре розігріту до 180 градусів духовку, випікати 40-45 хвилин. Вийняти готовій пигіг з духовки, дати охолонути у формі, потім за папір вийняти з форми.



Порізати на невеликі шматки.



Смачного!


Швидкий яблучний пиріг


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com