Відкрити категорії

Солодкий пиріг на швидку руку


Солодкий пиріг на швидку руку

Інгредієнти:

пшеничне борошно - 320 г;
дрібний цукор - 160 г;
середні яйця - 6 шт.;
олія - до 170 г;
ванільний цукор - 1 пакетик (16 г);
розпушувач - 2 ч. л.;
до 400 г фруктів: яблука, груші, полуниця або малина.

Сьогодні готуємо пиріг на швидку руку, коли немає продуктів в холодильнику та часу для його приготування. Пиріг виходить реально смачним і ароматним.

Процес приготування пирога на швидку руку.

  1. Насипте менш 160 г дрібного цукру у великий посуд. Висипаємо 1 пакетик ванільного цукру. Додаємо 6 яєць. Збити цукор і яйця міксером на високій швидкості до повного розчинення цукру. Після закінчення збивання повинна утворитися пишна і легка маса. Збивання може зайняти до 10 хвилин (до 5 хвилин за допомогою хорошого міксера). Уменшіть швидкість міксера до середньої. Налийте приблизно 170 г олії. Все це недовго перемішати (до 5 секунд) і вимкнути міксер.
    Збиваємо цукор, яйця і олію
  2. В окрему миску просійте 2 склянки пшеничного борошна і додайте 2 ч. л. (без гірки) розпушувача. Висипте цю суміш до збитої яєчної маси. Замісити тісто лопаткою. Ви також можете просіяти борошно в миску, одночасно повільно і обережно перемішати тісто, поки воно не стане однорідним. Однак не перемішуйте його занадто довго, щоб не забити його!
    Додаємо в яєчну суміш борошно і розпушувач
  3. Встановіть температуру духовки близько 180 градусів з режимом випікання вгору-вниз. Вистелити дно форми розміром приблизно 24 х 24 см папером для випічки. Вилити все тісто.

    На пиріг викласти невеликі шматочки фруктів. Для мене це були яблука. Їх можна замінити іншими фруктами вагою 300-400 г. Рекомендую груші, малину, чорницю, полуницю, абрикоси, сливи, персики.

    Порада: Ви також можете повністю відмовитися від фруктів і спекти пиріг без них. Ви також можете покласти улюблене густе варення в декількох місцях. Якщо ви хочете додати заморожені фрукти, не забудьте спочатку розморозити їх, потім нагріти і висушити від надлишків води і соку.
    Пиріг ставимо у духовку на 35-45 хвилин при температурі 180 градусів
  4. Помістіть тісто в розігріту духовку. Можливість випічки вгору-вниз; середня поличка в духовці; температура - 180 градусів; час запікання - близько 45 хвилин. Приблизно через 35 хвилин переконайтеся, що пиріг готовий. Обережно відкрийте дверцята духовки і вставте дерев'яну шпажку в центр тіста. Якщо паличка висохла, коли ви її виймаєте, тісто готове. Більше не випікайте, щоб не пересушити тісто. Для мене через 40 хвилин пиріг все ще був злегка вологим всередині, але через п'ять хвилин він був ідеальним.

    Після запікання відкрийте дверцята духовки. Через 5 хвилин можна дістати швидкий пиріг з духовки. Варто вийняти пиріг з форми і викласти на решітку до повного охолодження.
    Дістаємо готовий пиріг з духовки

    Перед подачею посипте яблучний пиріг цукровою пудрою. Це пиріг, який довго залишається свіжим.
  5. Смачного!
Час приготування: 45 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Солодкий пиріг на швидку руку - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 355 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 150)
Ключові слова: Пиріг / Солодка випічка

Солодкий пиріг на швидку руку


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com