Відкрити категорії

Банановий пиріг з начинкою


Банановий пиріг з начинкою

Інгредієнти:

печиво - 200 г;
вершкове масло - 160 г;
банани - 4 шт.;
вершки 36% - 250 мл;
цукрова пудра - 1 ст.;
кориця - 1 ч. л.;
десертний шоколад - 50 г;
іриски - 1 упаковка;
стручок ванілі - 1 шт.

Сьогодні рецепт бананового пирога з начинкою із ірисок, який посипаний тертим шоколадом. Рецепт простий, але неймовірно ніжний та смачний.

Процес приготування бананового пирога.

  1. Круглу форму змастити вершковим маслом. Покладіть печиво в кухонний комбайн і подрібніть. У каструлі розтопіть масло і додайте його з корицею в крихту. Перемішайте.
    Подрібнити печиво
  2. Дно і боки форми посипати підготовленою крихтою. Поставити в розігріту до 180 ° С духовку і випікати 10 хвилин. Дістати і дати охолонути.
    Форму покрити крихтою і випікати 20 хвилин
  3. Викласти масу з ірисок в каструлю і злегка нагріти, постійно помішуючи. На остиглий корж вилити теплу масу.
    У форму вилити розігріті іриски
  4. Банани очистити, нарізати кружечками і покласти на іриски. Залишити остигати.
    Очищені банани викласти зверху ірисок
  5. Вершки збити з цукровою пудрою і насінням ванілі, викласти зверху пирога.
    Зверху викладаємо заправку
  6. Зверху посипте тертим шоколадом.
    Пиріг посипати натертим шоколадом
  7. Готово.

    Смачного!
Час приготування: 20 хвилин
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Банановий пиріг з начинкою - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 180 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 75)
Ключові слова: Пиріг / Солодка випічка

Банановий пиріг з начинкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com