Відкрити категорії

Пиріг з ананасами


Пиріг з ананасами

Інгредієнти:

консервовані ананаси - 4 кільця + 1 баночка шматочками;
яйця - 4 шт.;
цукор - 180 г;
кефір - 200 мл;
рослинна олія - 4 ст. л.;
борошно - 300 г;
сода - 1 ч. л.;
ваніль - щіпка.

Цей соковитий, ароматний і дуже смачний пиріг - прекрасний десерт, який стане відмінним доповненням до чаю або кави під час застільних посиденьок в колі сім'ї.

Він, як і всякий домашній пиріг, вимагає для свого приготування звичайного набору продуктів і трошки часу, але зате, коли ви його спече, ви отримаєте грандіозне задоволення від свого творіння.

Процес приготування ананасового пирога.

  1. Зливаємо з консервованих ананасів, що йдуть шматочками, зайву рідину. Дістаємо 4 кільця ананасів. Можете дістати і більше, це все за вашим смаком.
    Підготуємо ананаси для пирога
  2. В миску, де будемо робити тісто, вбиваємо 4 курячих яйця. В цю ж миску всипаємо 180 г цукру. Спочатку всю цю суміш збиваємо виделкою. А потім збиваємо блендером. Збиваємо до отримання однорідної маси.
    Підготуємо тісто для ананасового пирога
  3. Потім сюди ж вливаємо 200 мл кефіру. Додаємо 4 ст. л. рослинної олії. Додаємо сюди ж щіпку ванілі. Трохи перемішаємо.
    До тіста вливаємо 4 ст. л. рослинної олії + додаємо ваніль
  4. В глибоку тарілку всипаємо 300 г борошна. До нього додаємо 1 ч. л. соди. Все це перемішуємо. Висипаємо борошно до нашого тіста і спочатку вмішуємо його за допомогою виделки чи ложки. Далі беремо блендер і все тісто дуже добре збиваємо. Ви повинні отримати однорідну суміш без всіляких грудочок.
    Збиваємо тісто до однорідності
  5. Додаємо до тіста консервовані ананаси, що йдуть шматочками. Звичайно, ви можете використовувати і інші фрукти, але тут маленька тонкість - ананас краще всіх зберігає свій колір, текстуру і зовнішній вигляд. Тому пиріг виходить дуже красивим.
    До тіста додаємо ананаси
  6. Форму застеляємо пергаментом. Далі цей пергамент трохи пропитуємо рослинною олією.
    Форму застеляємо пергаментом
  7. Виливаємо підготовлене тісто в нашу форму. Зверху додаємо кільця ананаса. Їх кількість регулюйте за своїм смаком.
    У форму вливаємо тісто
  8. Відправляємо пиріг у духовку на 40-50 хвилин при температурі 180 градусів. Готовність пирога перевіряйте дерев’яною шпажкою.
    Ставимо пиріг з ананасами у духовку
  9. Наш пиріг готовий. Дістаємо його з духовки. Виймаємо його з пергаменту. Пирогу з ананасами даємо час охолонути. Потім його нарізаємо порційними шматочками.
    Пиріг готовий
  10. Пиріг вийшов неймовірно ароматним, ніжним та дуже смачним. Інколи і не помічаєш, коли він закінчується. Його дуже швидко змітають зі столу і дорослі, і діти.
  11. Тому приготуйте цей пиріг, заваріть каву чи чай, і насолоджуйтесь відмінним смаком цього десерту зі своєю родиною. Незважаючи на свій досить ефектний зовнішній вигляд, пиріг готується максимально просто. Цей чудовий, повітряний пиріг може виявитися сьогодні на вашому столі, а ви зможете насолодитися його повітряним, вишуканим смаком. Смачного!
Час приготування: 40 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Пиріг з ананасами - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 203 Ккал
Рейтинг: 9.8/10 (голосів: 28)
Ключові слова: Пиріг / Солодка випічка / Десерти

Пиріг з ананасами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com