Відкрити категорії

Яблучний пиріг у духовці


Яблучний пиріг у духовці

Інгредієнти:
Начинка:
великі яблука - 3 шт.;
цукор - 2 ст. л.

Для тіста:
яйця - 2 шт.;
цукор - 120 г;
кефір (або кисле молоко) - 250 мл;
борошно - 300 г;
сметана 15 % - 2 ст. л.;
грецькі горіхи – 100 г;
дрібка солі;
сода - 1 ч. л.

Яблучний пиріг – це сама проста та універсальна випічка. Такий пиріг підійде і для вечірнього застілля, і для частування гостей, і навіть для святкового столу. Готувати його зовсім не складно. Яблучний пиріг виходить дуже смачним, ніжним та ароматним. Це найшвидша, проста і доступна випічка на кожен день.

Процес приготування яблучного пирога.


І так почнемо. Миємо та очищаємо від шкірки 3 яблука. Очищені яблука нарізаємо дольками.

Очищаємо та нарізаємо яблука


Трохи кориці всипаємо у дві столові ложки цукру і перемішуємо. Цим цукром з корицею посипаємо дно нашої форми.

Цукром посипаємо дно форми


Зверху викладаємо нарізані дольками яблука. Викладаємо щільно, заповнюємо всю поверхню нашої форми.

На форму викладаємо яблука


В окрему миску вбиваємо два яйця. Додаємо дрібку солі. Всипаємо 120 г цукру. Блендером збиваємо до однорідності.

Збиваємо яйця з цукром


Потім 250 мл молока вливаємо у нашу суміш. Знову трохи збиваємо блендером.

Вливаємо 250 мл молока


В окрему ємність насипаємо 300 г борошна, додаємо 1 ч. л. соди. Перемішуємо. Поступово всипаємо це борошно у яєчну суміш і знову перемішуємо.

Вводимо борошно у яєчну суміш та перемішуємо


Додаємо 2 ст. л. сметани. Продовжуємо перемішувати.

Додаємо 2 ст. л. сметани


Додаємо в наше тісто грецькі горіхи.

Додаємо в тісто грецькі горіхи


Тісто готове. Рівномірно розподіляємо його по всій формі.

Тісто розливаємо по всій поверхні форми


Відправляємо пиріг у духовку, розігріту до 180 градусів на 40 хвилин.

Відправляємо пиріг у духовку


Готовність перевіряйте на сухість дерев’яної палички.

Дістаємо пиріг з духовки


Яблучний пиріг готовий.

Готовий яблучний пиріг


Він вийшов неймовірно ароматним, смачним та ніжним. Це прекрасне лакомство до чаю, кави чи компоту. Смачного!

Час приготування: 40 хвилин
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Яблучний пиріг у духовці - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 241 Ккал
Рейтинг: 9.9/10 (голосів: 27)
Ключові слова: Пиріг / Солодка випічка

Також дивись відео приготування рецепту «Яблучний пиріг у духовці». Будь ласка, підпишись на наший канал в YouTube, став лайк та тисни на дзвіночок.

Яблучний пиріг у духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Слава
Ням-ням. Дуже хороший рецепт. Обов'язково приготую такий яблучний пиріг на цих вихідних!
фото
Аделіна
Аромат цього яблучного пирога я відчула через екран свого телефона. Просто смакота. Дякую за відео приготування такого пирога.
фото
Вера
Класно вийшло. Діти їли з превеликим задоволенням. Чоловік також був у захваті від такого яблучного пирога.
фото
Лідія
Дякую за рецепт цього пирога. До кави просто чудово.
фото
admin
Смачного! Дякую за відгуки!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com