Відкрити категорії

Пиріг з лаваша з курячим філе


Пиріг з лаваша з курячим філе


Інгредієнти:
тонкий лаваш - 5 шт.;
відварна курка (або шинка) - 500 г;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
плавлений сир - 2 шт.;
яйця - 4 шт.;
майонез - 3 ст. л.;
кетчуп - 1 ст. л.;
рослинна олія - 2 ст. л.

Процес приготування пирога з лаваша з курячим філе.


Відварну курку нарізати тонкою соломкою.

11


Цибулю нарізати півкільцями.

22


Нарізану цибулю обсмажити на олії.

33


Плавлені натерти на дрібну тертку.

44

Рекламний блок
Для начинки з'єднати відварну курку з цибулею і плавленим сиром.

55


Форму для запікання змастити рослинним маслом. Один лаваш розрізати навпіл і половину викласти на дно форми так, щоб два протилежних краї звисали за межу форми.

66


Інші лаваші розрізати на 4 частини. На кожну частину викласти начинку і звернути в рулети.

77


Підготовлені рулету викласти у форму. Для приготування заливки до яєць додати 2 столові ложки майонезу, перемішати і залити пиріг.

88


Зверху пиріг накрити двома краями лаваша.

99


Для змазування пирога з'єднати 1 столову ложку майонезу з 1 столовою ложкою кетчупу і змазати сумішшю верх пирога.

1010


Запікати пиріг в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів Цельсія. Дістаємо з духовки.

1111


Ось така смакота вийшла.

1212


Смачного!

Рекламний блок
Пиріг з лаваша з курячим філе


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com