Відкрити категорії

Пиріг з лаваша з курячим філе




Інгредієнти:
тонкий лаваш - 5 шт.;
відварна курка (або шинка) - 500 г;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
плавлений сир - 2 шт.;
яйця - 4 шт.;
майонез - 3 ст. л.;
кетчуп - 1 ст. л.;
рослинна олія - 2 ст. л.

Процес приготування пирога з лаваша з курячим філе.


Відварну курку нарізати тонкою соломкою.

1


Цибулю нарізати півкільцями.

2


Нарізану цибулю обсмажити на олії.

3


Плавлені натерти на дрібну тертку.

4


Для начинки з'єднати відварну курку з цибулею і плавленим сиром.

5


Форму для запікання змастити рослинним маслом. Один лаваш розрізати навпіл і половину викласти на дно форми так, щоб два протилежних краї звисали за межу форми.

6


Інші лаваші розрізати на 4 частини. На кожну частину викласти начинку і звернути в рулети.

7


Підготовлені рулету викласти у форму. Для приготування заливки до яєць додати 2 столові ложки майонезу, перемішати і залити пиріг.

8


Зверху пиріг накрити двома краями лаваша.

9


Для змазування пирога з'єднати 1 столову ложку майонезу з 1 столовою ложкою кетчупу і змазати сумішшю верх пирога.

10


Запікати пиріг в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів Цельсія. Дістаємо з духовки.

11


Ось така смакота вийшла.

12


Смачного!


Пиріг з лаваша з курячим філе


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com