Відкрити категорії

Пиріг з грибами і сиром




Сьогодні рецепт приготування заливного пирога з печерицями.

Інгредієнти для тіста:
борошно - 200 г;
вершкове масло (маргарин) - 150 г;
крижана вода - 2-3 ст. л.;
сіль - за смаком.

Інгредієнти для начинки:
печериці - 450 г;
ріпчаста цибуля - 3 шт.;
вершкове масло - 50-80 г.
перець чорний мелений та сіль - за смаком.

Інгредієнти для заливки:
яйця - 2 шт.
сметана - 300 г
сир твердий - 250 г
зелень петрушки і кропу, сіль, перець чорний і червоний мелений, паприка - за смаком.

Процес приготування пирога з грибами і сиром.


Для приготування тіста охолоджене вершкове масло подрібнити через тертку або нарізати.

1


Розтерти масло з борошном і сіллю до утворення крихти. Додати крижану воду і швидко замісити тісто.

2


Готове тісто скачати в кулю, загорнути харчовою плівкою і помістити в холодильник на 30 хвилин.

3


Гриби наріжемо соломкою.

4


Дрібно нарізаємо ріпчасту цибулю.

5


Для начинки нарізану цибулю обсмажити на вершковому маслі, додати нарізані печериці, сіль, перець, перемішати та обсмажити до м'якості.

6


Сир натираємо на середній терці.

7


Подрібнити зелень кропу і петрушки.

8


Для заливки в сметану додати яйцями, тертий сир, рубану зелень, сіль, перець, чорний перець, червоний перець і перемішати.

9


Готове тісто кладемо у форму, застелене пергаментом і змащену олією. Розподілимо по поверхні, сформуємо бортики.

10


Поверх тіста розподілимо грибну начинку і заллємо заправкою.

11


Випікати пиріг в духовці 45 хвилин при температурі 180 градусів Цельсія.

12


Готово.

13


Смачного!


Пиріг з грибами і сиром


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com