Відкрити категорії

Яблучний пиріг за 5 хвилин




Сьогодні готуємо шалено смачний, ароматний, а головне дуже простий в приготуванні пиріг з яблуками. Рецепт дуже простий.

Інгредієнти:
яблука – 1,5 кг;
кориця - 1 ст. л.;
вершкове масло - 120 г;
борошно - 1 ст.;
цукор - 1 ст.;
манка - 1 ст.;
розпушувач - 1 ст. л.;
лимон - за бажанням.

Процес приготування швидкого яблучного пирога.


Для початку в одній ємності з'єднуємо сухі інгредієнти. До манки додаємо цукор, борошно і розпушувач. Все добре перемішуємо.

1


Яблука потрібно очистити (у мене кисло-солодкі). Натираємо їх на крупній терці.

2

Додаємо до них корицю. Якщо у вас солодкі яблука, то збризніть соком лимона, щоб ваш пиріг не вийшов приторно-солодким.

3


Беремо форму, рясно змащуємо вершковим маслом і формуємо пиріг. Першим шаром у нас будуть сухі градієнти, тобто тісто. Сухі інгредієнти потрібно розподілити приблизно на чотири рівні частини.

4


Далі викладаємо яблука, утрамбовуємо.

5


Далі все повторюємо.

6


Зверху на крупній терці натираємо охолоджене вершкове масло. Рівномірно розподіляємо. Відправляємо пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів на 45-50 хвилин.

7


Дістаємо з духовки. Даємо йому охолонути і можемо пробувати.

8


Ось така краса у нас виходить.

9


Як бачите все дуже просто.

10


Готується надзвичайно легко і швидко. Смак виходить надзвичайним.


Яблучний пиріг за 5 хвилин


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com