Відкрити категорії

Швидкий яблучний пиріг з лаваша


Швидкий яблучний пиріг з лаваша


Сьогодні у нас простий рецепт яблучного пирога з лаваша. Все дуже швидко, просто і легко.

Інгредієнти:
яблука - 800 г;
яйця - 5 шт.;
цукор - 150 г;
вершкове масло - 50 г;
сметана - 200 г;
цукрова пудра - 50 г;
лаваш - 1 шт.;
ванільний цукор - 1 пакетик.

Діаметр форми 22 см

Процес приготування пирога.


Нам знадобиться яблука. У мене білий налив. Зараз у нас сезон, плоди молоді - шкірку не знімаємо. Нарізаємо тонкими часточками.

11


Розігріваємо сковорідку з вершковим маслом, додаємо цукор. Помішуємо на середньому вогні пару хвилин.

22


Додаємо яблука і готуємо приблизно 5 хвилин, при цьому помішуючи. Яблука повинні стати м'якими, але при цьому залишитися цілими часточками.

33

Рекламний блок
Беремо форму таку, щоб не протікала, можна скляну, силіконову, яка у вас є. Змащуємо вершковим маслом. Беремо лаваш і ось так укладаємо. Зайве обрізаємо, шматочки викладаємо зверху.

44


Тепер висипаємо нашу яблучну начинку і зверху лаваш.

55


Його можна просто рвати шматочками і укладати зверху.

66


Робимо заливку. Яйця збиваємо зі сметаною, з цукровою пудрою і ванільним цукром. Кількість яєць можна зменшити до 2-3 штук або, як дієтичний варіант, просто змастити пиріг з вершковим маслом.

77


Випікаємо 10-15 хвилин при температурі 180-200 градусів.

88


Як тільки наша заливка схопиться і підрум'яниться, значить пиріг готовий.

99


Як бачите, це дуже швидко і смачно.

1010


Залишайте коментарі та діліться рецептом цього пирога зі своїми друзями.

1111


Смачного!

Рекламний блок
Швидкий яблучний пиріг з лаваша


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com