Відкрити категорії

Пиріг м'ясний




Інгредієнти:
Готове дріжджове тісто - 400 г,
Дві невеликих картоплини,
Яловичий фарш - 500 г,
Цибуля шалот - 2 шт.,
Зубчик часнику,
Бекон - 150 г,
Сіль і перець - по щіпці,
Соняшникова олія.

Спосіб приготування:
Дрібно нарізаємо 3 смужки бекону та цибулю, потім злегка обсмажуємо їх на сковорідці.

1



Чистимо картоплю та натираємо її на дрібній тертці в фарш.

2



Викладаємо фарш в розігріту сковороду до присмаженої цибулі і бекону. За смаком солимо, перчимо і подрібнюємо зубчик часнику. Постійно перемішуючи доводимо з часом до готовності, готовий фарш перестане бути червоним.

3



Розкачуємо тісто у формі квадрата і викладаємо залишок бекону.

4



Викладаємо начинку по центру.

5



Загортаємо край конвертиком.

6



Акуратно вкладаємо пиріг у форму мультипічки на пергаментний папір швом вниз. Робимо дуже гострим ножем ось такі надрізи на тісті.

7



Випікаємо близько 20 хвилин при 175- 180 С. Спеченому пирогу даємо трохи прохолонути у формі, після чого витягуємо.

8



Пиріг виходить дуже ароматним, не розвалюється і з'їдається в одну мить.
Смачного!


Пиріг м'ясний
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com