Пиріг м'ясний
Інгредієнти:
Готове дріжджове тісто - 400 г,
Дві невеликих картоплини,
Яловичий фарш - 500 г,
Цибуля шалот - 2 шт.,
Зубчик часнику,
Бекон - 150 г,
Сіль і перець - по щіпці,
Соняшникова олія.
Спосіб приготування:
Дрібно нарізаємо 3 смужки бекону та цибулю, потім злегка обсмажуємо їх на сковорідці.
Чистимо картоплю та натираємо її на дрібній тертці в фарш.
Викладаємо фарш в розігріту сковороду до присмаженої цибулі і бекону. За смаком солимо, перчимо і подрібнюємо зубчик часнику. Постійно перемішуючи доводимо з часом до готовності, готовий фарш перестане бути червоним.
Розкачуємо тісто у формі квадрата і викладаємо залишок бекону.
Викладаємо начинку по центру.
Загортаємо край конвертиком.
Акуратно вкладаємо пиріг у форму мультипічки на пергаментний папір швом вниз. Робимо дуже гострим ножем ось такі надрізи на тісті.
Випікаємо близько 20 хвилин при 175- 180 С. Спеченому пирогу даємо трохи прохолонути у формі, після чого витягуємо.
Пиріг виходить дуже ароматним, не розвалюється і з'їдається в одну мить.
Смачного!