Відкрити категорії

М'ясний пиріг хризантема




Інгредієнти:
Для начинки:
Фарш курячий - 300 г.,
Сіль - щіпка,
Цибуля - 1 шт.,
Перець - щіпка.

Для тіста:
Борошно вг - 300 г,
Свіже молоко - 130 мл.,
Цукор-пісок - 1 ч.л.,
Дріжджі сухі - 1 ч.л.,
Яйце - 1 шт.,
Олія рослинна - 3 ст.л.,
Сіль - щіпка.

Для змащування:
Жовток - 1 шт.,
Молоко - 1 ст.л.

Спосіб приготування:
Спочатку замісимо тісто, для цього розчинимо дріжджі у теплому молоці. Потім додамо інші продукти, та добре вимісимо руками.
Поставити підходити на 40 хвилин в тепле місце,потім знову вимісити. З цим тістом дуже легко працювати.

1


Тісто вимісити та розкачати в пласт і тоненькою склянкою вирізати кружечки.

2



Змішати фарш з меленою цибулею, додати сіль, перець. На кожен кружок покласти по ложці фаршу.

3



Кружечки з фаршем скласти вдвічі.

4



Потім скласти ще раз вдвічі, кінчики трохи защипнути. Вийде щось схоже на пелюстку.

5



У змащену олією форму викласти по колу заготовки не дуже щільно.

6



Заповнити пелюстками всю форму. Накрити форму зверху рушником і залишити в теплому місці на пів годинки.

7



Змастити пиріг зверху збитим яєчним жовтком з столовою ложкою молока і поставити випікатися в нагріту до 190 градусів духовку десь на 40 хвилин.

8



9



Коли трохи прохолоне - вийняти з форми.

10



Смачного!


М'ясний пиріг хризантема


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Елена
Дуже смачний пиріг, готується легко, а виходить гарно. Дякую за рецепт.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com