Шоколадна ватрушка
Інгредієнти:
Сметана - 200 г,
Борошно - 160 г,
Творог домашній - 500 г,
Яйця в тісто - 2 шт.,
Яйця в начинку - 3 шт.,
Цукор в начинку - 100 г,
Цукор в тісто - 150 г,
Масло - 50 г,
Какао - 2 ст.л.,
Сода - пів ч.л.
Сіль - щіпка,
Манка - 30 г,
Цукор ванільний - пакетик.
Спосіб приготування:
Спочатку приготуємо тісто. Збиваємо 2 йця з цукром і сіллю, додаємо в масу сметану та м'яке масло. Перемішуємо все.
Додаємо просіяне борошно з содою та какао. Вимішуємо тісто, воно вийде як густа сметана.
Потім приготуємо начинку. Сир вимішуємо з яйцями, та додаємо цукор, ванільку, манку, тазнову добре вимішуємо.
Начинку добре збити до однорідності блендером.
Застелити форму фольгою. Викласти спочатку тісто, а в центр викласти творожну начинку.
Поставити форму у холодну духовку, виставити 190 градусів та 45 хвилин.
Після цього часу вийняти та охолодити ваткушку.
Прикрасити.
Смачного!