Відкрити категорії

Шоколадна ватрушка




Інгредієнти:
Сметана - 200 г,
Борошно - 160 г,
Творог домашній - 500 г,
Яйця в тісто - 2 шт.,
Яйця в начинку - 3 шт.,
Цукор в начинку - 100 г,
Цукор в тісто - 150 г,
Масло - 50 г,
Какао - 2 ст.л.,
Сода - пів ч.л.
Сіль - щіпка,
Манка - 30 г,
Цукор ванільний - пакетик.

Спосіб приготування:
Спочатку приготуємо тісто. Збиваємо 2 йця з цукром і сіллю, додаємо в масу сметану та м'яке масло. Перемішуємо все.

1



2



Додаємо просіяне борошно з содою та какао. Вимішуємо тісто, воно вийде як густа сметана.
Потім приготуємо начинку. Сир вимішуємо з яйцями, та додаємо цукор, ванільку, манку, тазнову добре вимішуємо.

3



4



Начинку добре збити до однорідності блендером.
Застелити форму фольгою. Викласти спочатку тісто, а в центр викласти творожну начинку.

5



Поставити форму у холодну духовку, виставити 190 градусів та 45 хвилин.

6



Після цього часу вийняти та охолодити ваткушку.
Прикрасити.

7



Смачного!


Шоколадна ватрушка
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com