Пиріг з м'ясом та грибами
Інгредієнти:
М'ясний фарш - 500 г,
Гриби білі відварені - 250 г.,
Цибуля - 1 шт,
Часник - 1 зуб.,
сіль та спеції - за смаком;
Борошно - 150 г.,
Кефір - 200 г,
Яйця курячі - 3 шт.,
Розпушувач - 1 ч. л.,
Твердий сир - 150 г.
Спосіб приготування:
Спочатку готуємо фарш. Для цього потрібно перекрутити м'ясо з цибулею, часником та грибами на м'ясорубку.
М'ясо можна брати куряче, або з індика, можна і свинину, а можна і асорті.
Посолити та додати спеції, потім добре вимішати фарш. Сформувати з готового фаршу невеликі кульки, та відправити їх в морозилку приблизно на 10 хвилин.
У цей час замісимо тісто. Для цього спочатку потрібно добре збити яйця, додати сіль та кефір.
Всипати в збиті яйця борошно з розпушувачем і знову добре вимішати.
Тісто потрібно вилити в силіконову форму та розкласти зверху кульки.
Духовку розігріти до 185 градусів та поставити пиріг на 40 хвилин.
Коли наш пиріг буде повністю готовий, посипати цого тертим сиром, та відправити знову у духовку, всього на кілька хвилин.
Охолодити пиріг у формі та нарізати на порції.
Смачного!