Відкрити категорії
Післяноворічний ранковий суп

Післяноворічний ранковий суп


Інгредієнти:
Вода чиста питна - 2, 5 літра.
Курячого філе - 500 грам.
Яйця курячі - 5 штук.
Цибуля ріпчаста - 2 головки середнього розміру.
Морква - 1 велика.
Сіль кухонна - 1 щіпка.
Перець мелений чорний - за своїм смаком.
Рослинна олія - 2-3 столові ложки.

- Переглянути -
Переглядів: 7186   |  Коментарів 0
Борщ пісний

Борщ пісний


Інгредієнти:
Квасоля суха 1 ст.
Цибуля велика 1 шт.
Морковка середня 1 шт.
Буряк середный 1 шт.
Білокачанна капуста 200 г
Картопля середня 3 шт.
Перець духмяний та чорний мелений 1 дрібка
Томатна заправка або паста
Лавровий лист 2 шт.
Сіль
Олія 2 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 8416   |  Коментарів 0
Сирний суп

Сирний суп


Інгредієнти:
Куряче філе 300 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Петрушка корінь 100 г
Морква 1 шт.
Картопля 3 шт.
Сир плавлений 400 г
Масло вершкове 50 г
Вермішель дрібна 4 ст. л.
Лавровий лист 3 шт.
Базилік сухий 1 ч. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка
Сіль 1 ст. л.
Вода 4 л.

- Переглянути -
Переглядів: 13479   |  Коментарів 1
Розсольник пітерський

Розсольник пітерський


Інгредієнти:
Яловичина на кістці 500 г
Огірки солоні cередні 2 шт.
Цибуля велика 1 шт.
Картопля середня 5 шт.
Крупа перлова 1 ст.
Петрушка корінь 1 шт.
Паста томатна 1 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 50 мл
Перець чорний горошком 7 шт.
Морква маленька 1 шт.
Лавровий листочок 1 шт.
Вода 3 л
Розсіл огірковий 50 мл
Сіль 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 8994   |  Коментарів 0
Суп з рибними фрикадельками

Суп з рибними фрикадельками


Інгредієнти:
1 л рибного бульйону (або овочевого)
250 г філе риби
1 зубчик часнику
1 цибулинка
2 шматки черствої булки
трохи молока
1 яйце
2-3 картоплини (або близько 1/2 ст. Ріса)
1 морква
раст.маслом
сіль, перець, зелень.

- Переглянути -
Переглядів: 5901   |  Коментарів 0
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Контакти: wagcooking@gmail.com