Відкрити категорії
Чихиртма

Чихиртма


Чихиртма - кавказький суп, або омлет з куркою, смачний і корисний.

- Переглянути -
Переглядів: 5992   |  Коментарів 0
Смачна рибна юшка

Смачна рибна юшка


Кому ж не до смаку красивий і смачний рибний супчик, який готується з кубиків червоної риби і вершкового бульйону. Дуже привабливий вигляд смачної рибної юшки виправданий і чудовим смаком. Виходить юшка не жирна, під час приготування в бульйон додаються вершки, що надає їй і особливий присмак, і більш витончений зовнішній вигляд.

- Переглянути -
Переглядів: 6712   |  Коментарів 0
Окрошка на квасі

Окрошка на квасі


Спекотне літо - саме час для того, щоб приготувати смачну прохолодну окрошку. Адже окрошка і насичує нас і охолоджує. Окрошка на квасі - це справжня палочка-виручалочка в літню спеку!

- Переглянути -
Переглядів: 3262   |  Коментарів 0
Зелений борщ з щавлем

Зелений борщ з щавлем


На прилавках ринків і супермаркетів з'явилася одна з перших весняних корисних трав - щавель, і можна сміливо варити борщ зелений. Головною перевагою щавлю є делікатна кислинка, яка в поєднанні з м'ясним бульйоном і овочами додасть борщу приємний, вишуканий смак.

- Переглянути -
Переглядів: 4579   |  Коментарів 0
Окрошка

Окрошка


Влітку, коли жарко, зовсім не хочеться їсти важкої їжі. І тут на допомогу приходить таке блюдо, як холодненька окрошка. Його назва походить від слова «кришити». Окрошка - це дрібно нарізані свіжі овочі, залиті холодною рідиною. Традиційною основою окрошки вважається квас, хоча в старовину її заливали огірковим або капустяним розсолом. Сьогодні для окрошки використовують кисле молоко, кефір, йогурт, мінеральну воду і навіть пиво. Для літа окрошка - ідеальне рішення: по-перше, вона чудово освіжає в жаркий день, по-друге, її не треба варити, тому в овочах зберігаються вітаміни.

- Переглянути -
Переглядів: 6010   |  Коментарів 0
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Контакти: wagcooking@gmail.com