Відкрити категорії
Солянка


Збірна м'ясна солянка – чудова страва після свят. Але не тільки тільки тому, що її склад є відмінним засобом для боротьби з похміллям, відновлюючи сили та кислотно-сольовий баланс. Але і тому, що тут можна використати будь-які м'ясні продукти, що залишились після застілля. М'ясне асорті, різних видів ковбасу, також сардельки, залишки шинки, сосисок, навіть вареного, смаженого або запеченого м'яса або навіть язик. І чим більша кількість сортів м'яса буде використана для солянки - тим смачніше вона вийде.

- Переглянути -
Переглядів: 7 823   |  Коментарів 0
Грибний суп
- Переглянути -
Переглядів: 13 001   |  Коментарів 0
Суп з фрикадельками
- Переглянути -
Переглядів: 24 198   |  Коментарів 0
Як приготувати окрошку
- Переглянути -
Переглядів: 14 315   |  Коментарів 0
Як приготувати борщ
- Переглянути -
Переглядів: 10 434   |  Коментарів 1
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Контакти: wagcooking@gmail.com