Інгредієнти:
1 л рибного бульйону (або овочевого)
250 г філе риби
1 зубчик часнику
1 цибулинка
2 шматки черствої булки
трохи молока
1 яйце
2-3 картоплини (або близько 1/2 ст. Ріса)
1 морква
раст.маслом
сіль, перець, зелень.
Інгредієнти:
на каструлю, об'ємом 2 літри:
картопля - 5 шт.
крупа гречана - 1/2 склянки
гриби свіжі - 200 г (шампіньйони)
цибуля ріпчаста - 1 головка
раст. масло - 2 ст. ложки
грибний бульйон - 2 кубики (за бажанням)
чорний мелений перець, сіль
зелень
сметана
Інгредієнти:
500 мл бульйону (можна з кубиків)
4 середні картоплини
1 велика цибулина
300 г грибів
2 ст.л. соєвого соусу
півсклянки рису
рослинна олія
сіль
перець
вершки
кріп
Інгредієнти:
50 г сушених лісових грибів
400 г свіжих печериць
300 г маринованих опеньків
100 г солоних огірків
1 велика цибулина
3-4 ст. л. рослинної олії
2 ст. л. томатної пасти
2-3 лаврових листа
чорний свіжозмелений перець
сіль
кілька часточок лимона для подачі супу
За бажанням в суп можна додати оливки (маслини) та / або каперси.
Інгредієнти:
1-2 середні цибулини
2 зубчики часнику
1 ст. л. вершкового масла (можна рослинне)
1 кг. помідор
125-150 мл. води
1 пучок базиліка (можна замінити на сушений)
сіль, перець
можна додати за смаком мускатного горіха або приправи каррі
100 гр. сметани (вершки, крем-фреш).