Відкрити категорії
Томатний суп з базиліком


Інгредієнти:
1-2 середні цибулини
2 зубчики часнику
1 ст. л. вершкового масла (можна рослинне)
1 кг. помідор
125-150 мл. води
1 пучок базиліка (можна замінити на сушений)
сіль, перець
можна додати за смаком мускатного горіха або приправи каррі
100 гр. сметани (вершки, крем-фреш).

- Переглянути -
Переглядів: 3 597   |  Коментарів 0
Суп-пюре з сочевиці


Інгредієнти:
250 гр. червоної сочевиці
1 цибулина
1 морквина
1 ч. л. порошку гострої паприки
500 мл. бульйону (можна замінити водою)
250 мл. води
2 помідори
1 ст. л. томатної пасти
сіль, перець (за смаком куркума, мускатний горіх, коріандр)
150 гр. йогурту
4-5 гілочок петрушки
2-3 ст. л. лимонного соку.

- Переглянути -
Переглядів: 3 835   |  Коментарів 0
Холодний крем-суп з авокадо


Інгредієнти:
На 4-5 порцій нам знадобляться:
1 великий огірок
2 авокадо
1 ст.лож соку лимона (або за смаком)
сіль, мелений чорний перець
винний або яблучний оцет - 1 ч.лож. (додаємо вже в самому кінці регулюючи кислоту),
1-2 ст.лож. оливкової олії,
мінеральна вода.
Для "заправки": червоний і жовтий солодкі перці, огірок, помідор, зелена цибуля, базилік, кріп, петрушка, креветки ... використовуйте ... все, що любите.

- Переглянути -
Переглядів: 3 219   |  Коментарів 0
Солянка збірна м'ясна з пампушками


Інгредієнти:
Продукти (на 6 порцій)
Яловичина на кістці - 500 г
Напівкопчена ковбаса - 150 г
Напівкопчені сосиски - 2 шт.
Грудинка - 150 г
Картопля - 5-6 шт.
Цибуля - 1 головка (+ половина для бульйону)
Морква - 0,5 шт. (+ половина для бульйону)
Помідори - 3 шт.
Томатна паста - 1 ст. л.
Огірки солоні - 4 невеликих.
Пампушки:
Борошно пшеничне - 2 склянки.
Борошно цільна - 0,5 склянки.
Сіль - 3 щіпки
Олія - 3 ст.л.
Дріжджі - 2,5 ч.л.
Вода - 1 стакан.
Пропитка для пампушок:
Масло рослинне - 100 мл.
Часник - 3-4 зубки.
Кріп - за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 5 610   |  Коментарів 0
Огірково-вершковий суп з грінками


Інгредієнти:
1 цибулина
1 середній свіжий салатовий огірок
по пучку петрушки, кропу, зеленої цибулі
1 ст.л. вершкового масла / маргарину
0,5 л яловичого або овочевого бульйону
150 гр вершкового сиру з прованськими травками
сіль, перець
тостерний хліб для грінок

- Переглянути -
Переглядів: 3 584   |  Коментарів 0
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Контакти: wagcooking@gmail.com