Відкрити категорії
Холодний крем-суп з авокадо

Холодний крем-суп з авокадо


Інгредієнти:
На 4-5 порцій нам знадобляться:
1 великий огірок
2 авокадо
1 ст.лож соку лимона (або за смаком)
сіль, мелений чорний перець
винний або яблучний оцет - 1 ч.лож. (додаємо вже в самому кінці регулюючи кислоту),
1-2 ст.лож. оливкової олії,
мінеральна вода.
Для "заправки": червоний і жовтий солодкі перці, огірок, помідор, зелена цибуля, базилік, кріп, петрушка, креветки ... використовуйте ... все, що любите.

- Переглянути -
Переглядів: 2615   |  Коментарів 0
Солянка збірна м'ясна з пампушками

Солянка збірна м'ясна з пампушками


Інгредієнти:
Продукти (на 6 порцій)
Яловичина на кістці - 500 г
Напівкопчена ковбаса - 150 г
Напівкопчені сосиски - 2 шт.
Грудинка - 150 г
Картопля - 5-6 шт.
Цибуля - 1 головка (+ половина для бульйону)
Морква - 0,5 шт. (+ половина для бульйону)
Помідори - 3 шт.
Томатна паста - 1 ст. л.
Огірки солоні - 4 невеликих.
Пампушки:
Борошно пшеничне - 2 склянки.
Борошно цільна - 0,5 склянки.
Сіль - 3 щіпки
Олія - ​​3 ст.л.
Дріжджі - 2,5 ч.л.
Вода - 1 стакан.
Пропитка для пампушок:
Масло рослинне - 100 мл.
Часник - 3-4 зубки.
Кріп - за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 4766   |  Коментарів 0
Огірково-вершковий суп з грінками

Огірково-вершковий суп з грінками


Інгредієнти:
1 цибулина
1 середній свіжий салатовий огірок
по пучку петрушки, кропу, зеленої цибулі
1 ст.л. вершкового масла / маргарину
0,5 л яловичого або овочевого бульйону
150 гр вершкового сиру з прованськими травками
сіль, перець
тостерний хліб для грінок

- Переглянути -
Переглядів: 2966   |  Коментарів 0
Томатний суп з печерицями і квасолею

Томатний суп з печерицями і квасолею


Інгредієнти:
М'ясний бульйон - 2 л
Квасоля (суха) - 100г
Шампіньйони - 200г
Морква - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Вермішель - 80-100г
Томатна паста - 4-5 ст. л.
Часник - 3 часточки
Чорний перець горошком - 4-5 шт.
Лавровий лист - 3 шт.
Приправа Вегетта - 1 ст. л.
Мускатний горіх і перець чилі (мелений) - по два пучки
Сіль, олія для смаження, зелень петрушки

- Переглянути -
Переглядів: 8993   |  Коментарів 0
Сирний суп з грибами і фрикадельками

Сирний суп з грибами і фрикадельками


Інгредієнти:
(На 3-х літрову каструлю)
Яловичина - 400 г
М'який плавлений сир - 200 г
Цибуля-порей (біла частина) - 100 г
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Шампіньйони - 200 г
Картопля - 2 шт.
Корінь селери - 80 г
Базилік (сухий) - 1/2 ч. л.
Перець чилі, мускатний горіх - по два пучки
Лавровий лист, чорний і духмяний перці горошком - по 2 шт.
Часник - 2 часточки
Сіль, зелень петрушки, рослинне масло для смаження

- Переглянути -
Переглядів: 12900   |  Коментарів 0
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Контакти: wagcooking@gmail.com