Відкрити категорії

Зелений борщ з щавлем




Інгредієнти:
Свинина нежирна - 0,5 кг
Картопля - 5 шт.
Морква - 1 шт.
Квашений буряк - 1 маленький.
Цибуля - 1 головка
Яйця (зварені круто) - 5 шт.
Щавель - 200 г
Квасоля - 1/2 склянки.
Зелень - петрушка, кріп
Сіль, перець.
1 ч.л. цукру.


Спосіб приготування:
М'ясо залити водою  і довести до кипіння. Зняти піну і варити близько 30 хвилин. 



Додати квасолю, звісно якщо вона дрібненька. Тому що є квасоля, яка вариться навіть довше за м'ясо.



Як закипить, додати потерту морку та буряк і нарізану картоплю. Варити близько 20 хвилин.





За цей цас приготувати зажарку. Обжарити цибулю, та додати томатний сік і цукор.





Зварити яйця. Та нарізати кубиками. Добавити в зажарку. Зняти соворідку з вогню.





Додати у каструлю зажарку, проварити 5 хвилин.

Додати щавель та нарізану зелень. Як тільки борщ закипить, його слід зняти з вогню (щоб щавель не розварився).



Дати настоятися близько 15 хвилин.



Борщ готовий.



Смачного!


Зелений борщ з щавлем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com