Відкрити категорії

Як варити суп з фрикадельками


Як варити суп з фрикадельками

Інгредієнти:

сушений кріп - 1 ч. л.;
цибуля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
картопля середнього розміру – 3 шт.;
фарш - 300-400 г;
яйця – 1 шт.;
сушений кріп - 1 ч. л.;
рис (напівготового або готового) - 2-3 ст. л.;
сушений часник - 1/2 ч. л.;
часник - 1 зубчик;
лавровий лист – 1 шт.;
сіль перець;
кріп - невеликий пучок;
вода - 2-2,5 літра.

Сьогодні готуємо дуже простий, швидкий і багатьма улюблений суп з фрикадельками. Такий суп виходить неймовірно смачним, наваристим і ситним!

Процес приготування супу з фрикадельками.

  1. Спочатку підготуємо всі овочі. Картоплю нарізаємо невеликими брусочками. Перекладаємо в миску і заливаємо холодною водою, щоб не потемніла.
    Нарізаємо картоплю
  2. Середню морквину нарізаємо тонкими півкільцями або четвертинками.
    Нарізаємо моркву
  3. Половину середньої цибулини дрібно нарізаємо, а друга половина піде у фарш. Її натремо на тертці, щоб було соковитіше.
    Нарізаємо цибулю
  4. Нарізати невеликий пучок кропу.
    Нарізаємо кріп
  5. Займемося фаршем. У мене 300 г яловичого фаршу. Солимо, додаємо перець за смаком. Додаємо до нього натерту цибулю. Обов'язково додаємо через прес зубчик часнику. Додаємо 1 яйце і 2 столові ложки добре промитого рису (його просто залити окропом і залишити приблизно на 30-40 хвилин). Він додасть обсяг. І обов'язково трохи кропу.
    Підготуємо фарш
  6. Все добре перемішуємо. Формуємо маленькі фрикадельки.
    Формуємо фрикадельки
  7. На велику сковороду наливаємо трохи рослинної олії і викладаємо цибулю з морквою. Смажимо на середньому вогні буквально 2 хвилини, щоб овочі розкрили свій аромат.
    Смажимо цибулю з морквою
  8. Відправляємо все в киплячу підсолену воду. Нехай все потихеньку вариться. Води приблизно 2,5 л.
    Підсмажену цибулю з морквою відправляємо варитися у каструлю
  9. Тим часом обсмажимо фрикадельки. Звичайно, мало хто їх обсмажує і можна цього зовсім не робити, але так смачніше і виглядають вони більш апетитно. На ту ж розігріту сковороду наливаємо рослинне масло і акуратно викладаємо фрикадельки, але вогонь вже не повинен бути сильним. Смажимо їх до утворення рум'яної кірочки. Весь процес займає буквально 2 хвилини.
    Обсмажити фрикадельки
  10. В киплячий бульйон додаємо картоплю, можна трохи поперчити, при необхідності досолити.
    В бульйон додаємо картоплю
  11. І як тільки все закипить, акуратно закладаємо фрикадельки, намагаючись залишити в сковороді жир і все те, що утворилося в процесі обсмажування.
    Закладаємо у каструлю фрикадельки
  12. Також додаємо приблизно 0,5 чайної ложки сухого часнику, 1 чайну ложку сухого кропу і 1 лавровий лист. Залишаємо варитися на маленькому вогні 15 хвилин без кришки.
    Додаємо приправи
  13. В самому кінці варіння кладемо свіжий кріп, даємо покипіти ще 1 хвилину, потім вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і даємо настоятися хоча б 15 хвилин.
    Варимо суп
  14. Суп з фрикадельками готовий.

    Смачного!
Час приготування: 1 години
Час на підготовку: 1 година
Кухня: Українська
Опис: Як варити суп з фрикадельками - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 55 Ккал
Рейтинг: 9.8/10 (голосів: 58)
Ключові слова: Перші страви / Супи

Як варити суп з фрикадельками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com