Відкрити категорії

Як приготувати розсольник з пшоном та м'ясом


Як приготувати розсольник з пшоном та м'ясом

Інгредієнти:
м'ясо свинини – 300 г;
цибуля – 1 шт.;
пшоно – 3 ст. л.;
солоні огірки – 2 шт.;
середня картопля – 4 шт.;
середня морква – 1 шт.;
томатний сік – 0,5 л;
сіль – за смаком;
зелень, сметана – за бажанням.

Сьогодні рецепт простого та неймовірно смачного розсольника із пшоном та м’ясом. Готується він досить швидко. Продукти для нього доступні та недорогі.

Процес приготування розсольник з пшоном та м'ясом.


Вливаємо три літра води у каструлю і ставимо її на вогонь.

Ставимо каструлю на вогонь


Тим часом підготуємо наші продукти. Нарізаємо середніми шматочками м'ясо. В нашому випадку це свинина. Але ви можете використовувати і куряче філе.

Нарізаємо м'ясо


Дрібно нарізаємо половину цибулини.

Нарізаємо цибулю


Нарізаємо кубиком два слоних огірка.

Нарізаємо огірки


Заливаємо кропом три столових ложок пшона.

Заливаємо кропом пшоно


Закидаємо в киплячу воду м'ясо та половину нарізаної цибулини. Накриваємо кришкою. У процесі варіння солимо та додаємо лавровий лист.

Закидаємо в киплячу воду м'ясо


Варимо м'ясо до напівготовності, потім додаємо порізані солоні огірки.

Додаємо порізані солоні огірки


Тепер зробимо засмажку. Дрібно нарізаємо другу половину цибулини і відправляємо її на сковорідку, в яку ми попередньо додали соняшникову олію.

Смажимо цибулю


Як тільки наша цибулька трохи підрум’яниться, додаємо до неї натерту моркву. Смажимо ще декілька хвилин.

Додаємо натерту моркву


Додаємо пів літра томатного соку. Нехай засмажка покипить декілька хвилин. Можна додати і солодкий перчик за бажанням.

Додаємо томатий сік


Чистимо та нарізаємо дрібним кубиком чотири картоплини середнього розміру.

Нарізаємо картоплю


Зливаємо з пшона воду і додаємо до розсольника. Додаємо нарізану картоплю.

Додаємо пшоно і картоплю до розсольника


Як тільки картопля зварилася, вливаємо нашу засмажку.

Додаємо засмажку


Перемішуємо і даємо розсольнику покипіти десь 5 хвилин.

Як приготувати розсольник з пшоном та м'ясом - Фото


Розсольник готовий! Смачного!

Час приготування: 1 година
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Як приготувати розсольник з пшоном та м'ясом - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 50 Ккал
Рейтинг: 9.9/10 (голосів: 20)
Ключові слова: Перші страви / Супи

Також дивись відео приготування рецепту «Як приготувати розсольник з пшоном та м'ясом». Будь ласка, підпишись на наший канал в YouTube, став лайк та тисни на дзвіночок.

Як приготувати розсольник з пшоном та м'ясом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Злата
Прекрасний рецепт розсольника. Готувала своєму чоловіку, він був у захваті.
фото
Ірина
Готувала за вашим рецептом. Вийшло все чудово. Дякую.
фото
admin
Смачного! Дякую за відгуки!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com