Відкрити категорії

Суп з фрикадельками і рисом




Сьогодні я варила суп моїй сім’ї. І так, суп нам сподобався, такий смачний, не дуже мудрий, я б навіть сказала класичний суп.

Інгредієнти:
— велика куряча грудка;
— близько 200 г фаршу, теж курячого;
— 3 столові ложки манки;
— 1,5 цибулини;
— 1 велика морква;
— 0,5 склянки рису;
— 5-6 картоплин;
— 2 зубчики часнику;
— лавровий лист;
— сіль, перець за смаком.

Приготування супу.


Суп я вирішила варити в якості побічного продукту. Так, ось так несподівано. Мені потрібна була варена грудка, з неї виходить непоганий бульйон. Відповідно грудку я помила і прибрала шкіру. Суп я варю на другому бульйоні, тому перший злила, а ось у другий додала половинку цибулини і лавровий лист, нехай варяться.

1


Тим часом фарш змішала з манкою.

2


Другий з половинкою цибулини.

3


Все збила блендером і залишила, щоб манка трохи набрякли. Зауважте, яйце не додавала. Останню, третю, половинку цибулини порізала.

4


Морквину потерла на крупній тертці.

5


Бульйон зварився. Додала до нього картоплю.

6


Хвилин через 10 цибулю.

7


З морквиною.

8


Промитий рис.

9


Нехай варяться. З підготовленого фаршу мокрими руками скачати кульки-фрикадельки.

10


По одній кинула їх у суп, який кипів.

11


Посолила.

12


Подивилася на суп, вирішила, що томатної пасти йому не вистачає, кинула пасту (так-так, це сердечко у мене в руці – заморожена паста).

13


За 5 хвилин до готовності часник дрібно порізала.

14


Кинула його в каструлю.

15


Поперчила.

16


Вирішила, що не вистачає чогось ще. У ролі «чогось ще» сьогодні виступив сушений базилік.

17


Накрила кришкою і через 5 хвилин вимкнула. Ще хвилин 20 дала настоятися.

18


Смачного!


Суп з фрикадельками і рисом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com