Відкрити категорії

Баклажановий суп-пюре


Баклажановий суп-пюре


Інгредієнти:

Рекламний блок
Баклажан - 2 шт.
Кабачок - 2 шт.
Картопля - 2шт.
Помідор - 2 шт.
Вершки - 200 мл.
сіль

Спосіб приготування:
Баклажани, кабачки і картоплю очищаємо і ріжемо невеликими кубиками.

У киплячу воду закидаємо картоплю, через 10 хвилин додаємо в каструлю баклажан і кабачок, варимо хвилин 5, потім додаємо очищені від шкірки і нарізані помідори.

Солимо і варимо ще 10 хвилин. Потім знімаємо каструлю з вогню і збиваємо вміст блендером (можна злити в миску рідину для зручності, а потім її повернути в каструлю).

Вливаємо вершки і доводимо ще раз до кипіння. Суп готовий.

Рекламний блок
Баклажановий суп-пюре


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com