Відкрити категорії

Солянка з 3-х видів грибів




Інгредієнти:
50 г сушених лісових грибів
400 г свіжих печериць
300 г маринованих опеньків
100 г солоних огірків
1 велика цибулина
3-4 ст. л. рослинної олії
2 ст. л. томатної пасти
2-3 лаврових листа
чорний свіжозмелений перець
сіль
кілька часточок лимона для подачі супу

За бажанням в суп можна додати оливки (маслини) та / або каперси.

Приготування:

Сушені гриби замочити в 1 літрі окропу на кілька годин (можна на ніч).

Після цього гриби вийняти, промити, порізати соломкою.
Воду, в якій замочували гриби, процідити і довести до кипіння.
Покласти порізані гриби в воду і варити на повільному вогні 10 хвилин.
Солоні огірки порізати дрібними кубиками. Мариновані опеньки промити. Покласти огірки і опеньки в суп. Варити на повільному вогні 10 хвилин.

Печериці дрібно порізати і обсмажити на олії до готовності. Додати шампіньйони в суп. Варити 5 хвилин.

Цибулю дрібно порізати і обсмажити на рослинному маслі до рум'яності. Додати до цибулі томатну пасту і кілька ложок бульйону з супу, протушкувати все разом кілька хвилин. Вилити соус в суп.
Якщо Ви додаєте в суп оливки і каперси, то зробити це потрібно на даному етапі.

Посолити і поперчити суп до смаку, додати лаврові листочки.

Варити суп ще кілька хвилин. Вимкнути вогонь і дати настоятися страві 10-15 хвилин під закритою кришкою.

Подавати суп з лимоном.

Смачного!


Солянка з 3-х видів грибів
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com