Відкрити категорії

Борщ в мультиварці




Інгредієнти:
Вода - 4 л,
Голяшка свиняча - 300 г,
Буряк - 1 шт.,
Квасоля - 100 г.,
Морквинка - 1 шт.,
Цибулинка - 1 шт.,
Томатна паста - 50 мл.,
Картопля - 4 шт.,
Перець,
Цукор - 30 г,
Капуста - 1/2 качана,
Сухі спеції,
Петрушка свіжа,
Сіль.

Спосіб приготування:

Спочатку замочуємо неодмінно в холодній воді червону (можна використовувати і білу) сиру квасолю. Якщо будемо використовувати маленьку квасолю, досить однієї години. А якщо велику - можна замочити на ніч.

1


Далі наливаємо у чашу холодну воду, включаємо режим «Суп» і після закипання акуратно вводимо шматок свинячої ляшки. Та кладемо квасолю, що вже набухла.

2



Паралельно шаткуємо цибулю та нарізаємо соломкою сиру моркву.

3



Крім того, нарізаємо буряк і змішуємо зі однією столовою ложкою цукру.

4



З бульйону дістаємо варене м'ясо і викладаємо в нього підготовлені овочі. Далі нарізаємо великими кубиками картоплю. Нахай повністю звариться.

5



Після чого білокачанну капусту шаткуємо. Обережно вводимо інгредієнти в чашу з бульйоном.

6



Розбираємо остигле м'ясо на шматочки, а також дрібно шаткуємо часник та петрушку.

7



Додаємо все це в майбутній борщ в мультиварці, не забуваючи ввести сіль, весь запланований обсяг пасти, перчик і улюблені спеції.

8



Після закіпання - борщ готовий. Подаємо з сметаною. Смачного!


Борщ в мультиварці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com