Печиво творожне
Інгредієнти:
500 г - сир (будь-який, головне не дуже вологий)
6 шт - яйця,
350 г - маргарин (молочний),
10 г - соди,
250г - цукор + 100г на посипку,
1000г - борошно.
Спосіб приготування:
В творог добавляємо соду і перемішуємо, щоб вона погасилась в кислому середовищі творога.
Добавляємо яйця, м'який маргарин, цукор.
Вимішуємо.
Всипаємо борошно і замішуємо досить круте тісто.
Розкочуємо тісто, рівномірно посипаємо зверху цукром та нарізаємо на рівні полоски.
Потім ріжемо на квадратики і викладаємо на лист.
Ставимо у розігріту до 180 градусів духовку. Випікається печиво швидко, хвилин 20. За цим рецептом виходить досить багато печива.
Смачного!