Пісочне тісто з горіхами
Інгредієнти:
Горіхи волоські - 80 г;
Вершкове масло - 200 г;
Борошно - 300 г;
Цукрова пудра - 100 г;
Яйця (тільки жовтки) - 2 шт;
Сіль (щіпка).
Спосіб приготування:
Подрібнити волоські горіхи з допомогою комбайна. З'єднати їх з борошном і сіллю.
Відокремити білки від жовтків. Білки відкласти, а жовтки розмішати з м'яким вершковим маслом і цукровою пудрою.
З'єднати масляну частину з горіхово-борошняною.
Тісто зібрати акуратно в грудку і довго не місити щоб воно не стало занадто щільним.
Загорнути тісто в плівку і прибрати на 1 годину в холодильник.
Далі використовувати за бажанням. Смачного!