Відкрити категорії

Пісочне печиво з варенням як в дитинстві


Пісочне печиво з варенням як в дитинстві

Інгредієнти:

вершкове масло - 200 г;
цукор - 50 г;
повидло - за смаком;
сіль - 1/3 ч. л.;
яйця - 1 шт.;
ванілін - 1 пачка;
розпушувач - 1 ч. л.;
борошно - 300 г.

Сьогодні готуємо пісочне печиво з варенням як в дитинстві. Це рецепт із серії швидко, смачно і не дорого. Печиво виходить ніжним, розсипчастим, з кислуватим повидлом або варенням.

Процес приготування пісочного печива з повидлом.

  1. В миску кладемо 200 г м'якого вершкового масла кімнатної температури і збиваємо міксером. Потім додаємо 50 г цукру, ванілін і продовжуємо збивати міксером до пишноти і розчинення цукру. Розбиваємо 1 яйце і продовжуємо збивати ще пару хвилин.
    В мисці збиваємо 200 г м'якого вершкового масла, 50 г цукру, ванілін, яйце до пишності маси
  2. Відміряємо 300 г борошна і додаємо 1 ч. л. розпушувача і перемішуємо. Тепер борошно з розпушувачем додаємо в масло і замішуємо тісто. Тісто має бути м'яким, еластичним, не липнути до рук.
    До цієї маси додаємо 300 г борошна і 1 ч. л. розпушувача. Замішуємо тісто
  3. Відразу беремо папір для випічки і розподіляємо тісто. Качалкою формуємо прямокутник. Лист ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 180 градусах 10-15 хвилин. Тут головне не пересушити корж.
    Розкатуємо з тіста прямокутник і випікаємо при 180 градусах 10-15 хвилин
  4. Готовий корж виймаємо з духовки і відразу обрізаємо краї. Цей прямокутник розділимо на 2 рівні частини. Даємо повністю охолонути. Обрізки перетворюємо в крихту.
    Готовий корж розрізаємо на дві частини
  5. Остиглий корж змащуємо повидлом, густим варенням або джемом. Мені найбільше подобається брати з кислинкою. У мене сьогодні абрикосовий джем. Кладемо другий корж і змащуємо повидлом. Зверху посипаємо крихтою, дамо просочитися пару годин і розрізаємо на порційні шматочки.
  6. Тепер наливаємо чашечку чаю і приступаємо до чаювання. Смачного!
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Пісочне печиво з варенням як в дитинстві - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 403 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 47)
Ключові слова: Печиво / Тістечка / Солодка випічка

Пісочне печиво з варенням як в дитинстві


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com