Відкрити категорії

Вівсяне печиво з бананом


Вівсяне печиво з бананом

Інгредієнти:

цільнозернова вівсянка - 150 г;
банан - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
пшеничне борошно - 3 ст. л.;
вершкове масло - 30 г;
цукор - 3 ст. л.;
какао - 1 ч. л. (за бажанням).

Сьогодні готуємо вівсяне печиво з бананом, яке відмінно підходить на сніданок, також це прекрасний перекус протягом дня. Рецепт випічки печива з покроковим фото.

Процес приготування вівсяного печива з бананом.

  1. В миску покладіть 150 г вівсянки, 2 ст. л. цукру, 3 ст. л. пшеничного борошна та 1 ч. л. какао.

    Порада: Ви можете додати 2 ст. л. меду замість цукру, але тоді печиво вийде м'яким, а не хрустким. Також варто додати в миску трохи солі. Можна не додавати какао або замість нього додати дрібку кориці.
    В миску покладіть 150 г вівсянки, 2 ст. л. цукру, 3 ст. л. пшеничного борошна та 1 ч. л. какао.
  2. Змішайте розсипчасті інгредієнти. Одне яйце розбити в миску. Також додайте 1 банан середнього розміру. Стиглий банан потрібно попередньо очистити від шкірки і розім'яти виделкою до кашки.

    Порада: ви можете пропустити яйце в інгредієнтах і додати ще приблизно 50-60 г бананової м'якоті.
    Змішайте розсипчасті інгредієнти, розбити в миску 1 яйце, додайте 1 банан
  3. Перемішайте масу і, нарешті, додайте близько 30 г м'якого вершкового масла.

    Порада: в начинку можна додати ще кілька інгредієнтів. Я рекомендую на вибір: подрібнені волоські горіхи або горіхи пекан; подрібнені сухофрукти, такі як родзинки, журавлина або абрикоси; насіння гарбуза або соняшнику; трохи кокосової або мигдалевої стружки; подрібнений шоколад.
    Перемішайте масу, додати 30 г масла
  4. Все добре перемішайте звичайної ложкою. «Тісто» буде досить щільним і липким. Деко застелити папером для випічки. Візьміть ложкою порцію розміром волоського горіха (це приблизно 35 грамів на печиво). Сформуйте кулю в руках, потім злегка приплюснути її і покладіть на папір. Вже на папері акуратно сформуйте пальцями більш красиву форму, діаметром близько 8 см і товщиною не більше 7 мм.

    Маса буде липкою, тому можна час від часу злегка зволожувати руки. Розкладіть вівсяне печиво з бананом через певні проміжки часу. Всього у мене вийшло 12 шт.
    Розкладіть вівсяне печиво на деко
  5. Форму з печивом поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Середня полка з випічкою вгору-вниз. Час випікання становить близько 18-20 хвилин, поки печиво не стане золотисто-коричневим. Печиво можна виймати з духовки відразу після випічки. Через кілька хвилин рекомендується покласти їх на решітку, щоб випічка охолола.
  6. Бананове вівсяне печиво може здатися відразу м'яким після випічки, але при охолодженні воно буде ідеально хрустким. Печиво можна їсти як на сніданок, так і в якості солодкого перекусу протягом дня. Воно смачне з молоком або з теплим какао. Смачного!


Час приготування: 20 хвилин
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Вівсяне печиво з бананом - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 117 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 55)
Ключові слова: Печиво / Солодка випічка

Вівсяне печиво з бананом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com