Відкрити категорії

Кокосове печиво


Кокосове печиво

Інгредієнти:

пшеничне борошно - 160 г;
кокосова стружка - 100 г;
сметана 18% - 3 повні ст. л.;
вершкове масло - 100 г;
цукрова пудра - 3 повні ст. л.;
екстракт лимона - 1 ч. л.

Всього на приготування цього кокосового піде всього 30 хвилин! Ось найкращий рецепт кокосового печива, яке можна спекти з шести інгредієнтів. Для їх приготування навіть не потрібен міксер.

Процес приготування кокосового печива.

  1. Насипте в миску 100 г кокосової стружки. Це буде цілий стакан на 250 мл. Також додайте в стружку 3 повних ст. л. 18% сметани. Всього сметана повинна важити близько 90 г. Ложкою змішайте стружку з кремом і відкладіть.
    В миску висипати 100 г кокосової стружки і 3 повних ст. л. 18% сметани. Змішати
  2. Насипте в більшу миску 160 г пшеничного борошна. Також додайте 3 повних ст. л. цукрової пудри і 100 г вершкового масла. Розм'якшене масло легше змішати з іншими продуктами.

    Порада: Ви можете додати в миску символічну щіпку солі.
    В іншу миску насипати 160 г пшеничного борошна, 3 повних ст. л. цукрової пудри і 100 г вершкового масла
  3. У миску з борошном, цукровою пудрою і маслом додайте стружку, змішану з вершками і 1 ч. л. екстракту лимона. Всі інгредієнти вимісити вручну або міксером. У вас повинно вийти однорідне і злегка липке тісто. Відділіть з тіста шматочки вагою близько 20-22 г і сформуйте з них кульки до 4 см в діаметрі. Всього вийшло 23 кульки.
    З тіста сформувати кульки
  4. Сформуйте з кожної кульки коржі діаметром близько 5,5 см і викладіть на деко, застелене папером для випічки. Кокосове печиво не розтікається при випічці і не сильно розростається, тому не потрібно залишати між ними великі проміжки.
    Кожну кульку притиснути і викласти на деко
  5. Деко з кокосовими коржами поставити в розігріту до 190 градусів духовку. Середня полиця з підігрівом вгору-вниз. Час випікання становить близько 20 хвилин, поки печиво не стане злегка золотистим. Ступінь запікання багато в чому залежить від фактичної температури духовки і розмірів камери. Моє кокосове печиво випікалося рівно 20 хвилин.

    Після випікання дістаньте деко і дайте йому охолонути. Відразу після випічки печиво залишається досить м'якими, тому потрібно дати йому охолонути.

    Смачного!
Час приготування: 20 хвилин
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Кокосове печиво - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 77 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 101)
Ключові слова: Печиво / Солодка випічка

Кокосове печиво


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com