Відкрити категорії

Кавове печиво




Сьогодні будемо пекти найпростіше в приготуванні, але дуже смачне і м'яке домашнє печиво «Кавові зерна». Печиво виходять просто вищий клас. Його приготує навіть кулінар-початківець.

Інгредієнти:
борошно - 200 г
розпушувач - 0,5 ч. л.;
м'яке вершкове масло - 60 г;
розчинна кава - 1 ст. л.;
какао-порошок - 3-4 ложки;
цукор - 100 г;
сметана - 100 г.

Процес приготування кавового печива.


В першу чергу потрібно перетерти м'яке вершкове масло з цукром. Потім сюди ж додати сметану.

1

1 ложку швидкорозчинної кави розчинити в 2 столових ложках окропу і отриману суміш додати в миску з інгредієнтами.

2


Сюди ж додайте какао і добре перемішайте.

3


В отриману масу поступово просійте борошно з розпушувачем і замісіть тісто. Воно повинно вийти трохи липким.

4


Руки змастіть рослинною олією і з отриманого тіста скачайте невеликі кульки. Викладайте їх відразу на пергаментний папір, залишаючи між ними невеликий простір посередині кожної кульки. Робіть виїмку за допомогою дерев'яної зубочистки.

5


Випікати печиво слід в добре розігрітій духовці до 180-200 градусів близько 15 хвилин.

6


Печиво виходить дуже м'яким, ніжним, смачним і з кавовою ноткою. Смачного!


Кавове печиво


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com