Відкрити категорії

Пісне печиво Вузлики


Пісне печиво Вузлики


Сьогодні рецепт прекрасного печива, яке приємно порадує тих, хто поститься та своїм цитрусовим смаком і зробить будь-яке чаювання надзвичайно смачним.

Інгредієнти:
апельсин - 1 шт.;
лимон - 1/2 шт.;
цукор - 130 г;
рослинна олія (без запаху) - 90 мл;
вода - 110 мл;
розпушувач тіста - 2 ч. л.;
сіль – щіпка;
пшеничне борошно - 500 г;
цукрова пудра для посипання.

Випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів, 25-30 хвилин.

Процес приготування печива.


Апельсин і половинку лимона обдати крутим окропом. Нарізати їх на кубики і прокрутити в м'ясорубці прямо з шкіркою. Можна подрібнити в блендері.

11


В отриману масу додаю цукор, щіпку солі, воду і рослинне масло. Перемішуємо.

22


Потім порціями вводимо попередньо просіяне борошно, розпушувач і замішуємо тісто. Тісто виходить м'яким і повинні добре піддаватися формуванню. Але залежно від якості борошна і соковитості фруктів, борошна може піти більше або менше.

33

Рекламний блок
Частину тіста викладаємо на дошку, яку притрусити борошном.

44


Робимо ковбаску та ріжемо на невеликі шматочки.

55


Дошку підсипати борошном і кожен шматочок скатати в джгутик довжиною приблизно 12 см. і товщиною близько 1 сантиметра.

66


Тепер зав'язуємо джгутик у вузлик.

77


Так робимо зі всім тістом. Вузлики розміщаємо на деко, застелене папером для випічки і відправляємо їх випікатися в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на 30 хвилин.

88


Запікаємо до красивого рум’янцю.

99


Печиву даємо охолонути. І ось вони пісні вузлики з приємним цитрусовим ароматом і смаком. Зовні з скоринкою, а всередині м'які. Ось так просто без особливих зусиль в піст можна себе побалувати чимось смачним. Відсутність яєць і молочних продуктів пісної випічки робить її легкою, а присутність фруктів - смачною і корисною.

1010


Смачного!

Рекламний блок
Пісне печиво Вузлики


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com