Відкрити категорії

Гарбузове печиво




Я дуже люблю гарбуз. Він нейтральний за смаком і чудово доповнює як солоні, так і солодкі страви. У випічці він взагалі неперевершений!Г дає готовому виробу красивий колір, приємний аромат і безліч вітамінів і мінералів.

Загалом, якщо ви такий же любитель гарбуза, як і я, це печиво вам сподобається!

Інгредієнти:
гарбуз – 300 г (очищеного сирого продукту);
масло вершкове – 100 г;
борошно пшеничне – 200 г;
цукор – 100 г (можна взяти трохи менше);
розпушувач – 1/2 ч. л. (у мене сода, оцет);
ванільний цукор або кориця за смаком.

Як приготувати гарбузове печиво.


Шматочок гарбуза нарізаємо кубиками.

1

Відварюємо на пару або тушкуємо під кришкою до готовності протягом 10 хвилин. Всю рідину зливаємо.

2


Робимо з гарбуза пюре за допомогою блендера.

3


Кладемо в ємність м'яке вершкове масло, яке попередньо залишили на годинку при кімнатній температурі або злегка прогріти в духовці.

4


Додаємо борошно.

5


Гарненько перетираємо борошно з маслом рукою.

6


Додаємо до отриманої маси гарбузове пюре, цукор і корицю або ванільний цукор.

7


Додаємо розпушувач.

8


Перемішуємо масу ложкою.

9


Викладаємо її ложкою на деко. Моє деко застелене пекарським папером і додатково змазано рослинним маслом.

10


Викласти масу я вирішила з допомогою кондитерського мішка, але даремно. Маса занадто рідка і не тримає форму. Можна зверху покласти яку-небудь одну ягідку, тоді у вас навіть вийде міні-тістечко. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.

11


Ось і все, смачне, ароматне гарбузове печиво готово!


Гарбузове печиво


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com