Відкрити категорії

Шахове печиво




Шахове печиво за даним рецептом володіє дивно неповторним смаком і ароматом. І саме складне в приготуванні даних ласощів - це правильна форма випічки, тобто над цим Вам доведеться попрацювати. Печиво володіє декількома кольорами, а в загальному Ви самі зможете це побачити на представлених для Вас фотографіях.

Інгредієнти:
- Яйця - 3 шт.;
- Вершкове масло - 220 г;
- Борошно - 270 г (в темне тісто - 130 г; в світле тісто - 140 г);
- Цукор - 4 ст. л.;
- Сіль - 1/3 ч. л.;
- Ванілін – щіпка;
- Какао-порошок - 1 ст. л.;
- Борошно (в світле тісто - 140 г; в темне тісто - 130 г) - 270 г.

Як приготувати шахове печиво.


Зваріть яйця круто. Відокремте жовтки. Розімніть вилкою жовтки.

1


Вершкове масло змішайте з яєчними жовтками, цукром, сіллю і ваніліном.

2

Масу, що вийшла, розділіть на дві рівні частини.

3


В одну частину додати какао-порошок і добре перемішайте.

4


Додайте борошно в кожну частину і замісіть два види тіста.

5


Світле і темне тісто розкачати в пласти однакового розміру (приблизно 15х10 см)

6


На темний пласт тіста покладіть світлий пласт, злегка притисніть і помістіть в холодильник на 30-40 хвилин.

7


Краї пластів тіста підрівняйте з допомогою ножа.

8


Наріжте пластини однакової товщини.

9


Дві пластини накладіть один на одного так, щоб частина темного тіста однієї пластини була розташована на світлій частині другій пластини. Злегка притисніть.

10


Брусочок з тіста наріжте на шматочки товщиною 0,5-1 см.

11


Деко застеліть пергаментним папером для випікання і викладіть заготовки печива.

12


Випікайте в духовці при температурі 180 - 190 градусів 10-15 хвилин. Приємного смаку!


Шахове печиво


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
нагайчук настя
дякую було дуже смачно
фото
Наташа
дякую це було дуже дуже смачно
фото
Ангеліна
Смачно і родині і друзям сподобалось
фото
admin
Смачного! Заходьте в гості ще! =)
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com