Відкрити категорії

Сирні рогалики


Сирні рогалики



Інгредієнти:
Сир домашній - 450 г,
Борошно - 2 склянки,
Цукор коричневий - пів склянки,
Розпушувач - 1,5 ч. ложки,
Вершкове масло - 150 г,
Сіль.

Спосіб приготування:
Для початку протираємо через сито домашній сир. У протертий сир кришемо вершкове масло кімнатної температури.

11



Ретельно розтираємо сир і масло до однорідного стану. Солимо сирне тісто. Насипаємо трохи розпушувача для тіста.

22



Всипаємо білий або коричневий цукровий пісок. Коричневий додасть тісту приємний карамельний відтінок.

33



Перемішуємо всі інгредієнти. Потроху додаємо в сир борошно. Зазвичай вистачає двох склянок, але, залежно від жирності і вологості сиру, може знадобитися ще трохи борошна.

Рекламний блок

44



Потім вручну замішуємо м'яке тісто для рогаликів, яке не липне до рук.

55



Посипаємо трішки борошном робочу поверхню. Тісто розділимо навпіл. Кожну з частин розкачуємо у великий пласт.

66



Потім корж необхідно посипати цукром.

77



Тепер пласт тіста ділимо на 16 частин так, як це продемонстровано на фото.

88



Кожен з невеликих трикутників слід скрутити в рулет, починаючи від широкого до вузького краю.

99



Ось так приблизно повинен виглядати готовий до випічки рогалик.

1010



Деко вистилаємо пергаментом і розкладаємо на нього рогалики. Випікати солодощі будемо при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

1111



Готові рогалики слід остудити і перед подачею посипати цукровою пудрою.

1212



Смачного!

Рекламний блок
Сирні рогалики


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Катерина
Дякую за рецепт! Смачно та просто.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com