Відкрити категорії

Сирні рогалики





Інгредієнти:
Сир домашній - 450 г,
Борошно - 2 склянки,
Цукор коричневий - пів склянки,
Розпушувач - 1,5 ч. ложки,
Вершкове масло - 150 г,
Сіль.

Спосіб приготування:
Для початку протираємо через сито домашній сир. У протертий сир кришемо вершкове масло кімнатної температури.

1



Ретельно розтираємо сир і масло до однорідного стану. Солимо сирне тісто. Насипаємо трохи розпушувача для тіста.

2



Всипаємо білий або коричневий цукровий пісок. Коричневий додасть тісту приємний карамельний відтінок.

3



Перемішуємо всі інгредієнти. Потроху додаємо в сир борошно. Зазвичай вистачає двох склянок, але, залежно від жирності і вологості сиру, може знадобитися ще трохи борошна.

4



Потім вручну замішуємо м'яке тісто для рогаликів, яке не липне до рук.

5



Посипаємо трішки борошном робочу поверхню. Тісто розділимо навпіл. Кожну з частин розкачуємо у великий пласт.

6



Потім корж необхідно посипати цукром.

7



Тепер пласт тіста ділимо на 16 частин так, як це продемонстровано на фото.

8



Кожен з невеликих трикутників слід скрутити в рулет, починаючи від широкого до вузького краю.

9



Ось так приблизно повинен виглядати готовий до випічки рогалик.

10



Деко вистилаємо пергаментом і розкладаємо на нього рогалики. Випікати солодощі будемо при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

11



Готові рогалики слід остудити і перед подачею посипати цукровою пудрою.

12



Смачного!


Сирні рогалики


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Катерина
Дякую за рецепт! Смачно та просто.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com