Відкрити категорії
Кальцоне з фаршем і грибами

Кальцоне з фаршем і грибами


Інгредієнти:
Тісто:
Борошно пшеничне 430 г
Гарбуз 120 г
Яйця 1 шт.
Цукор 1 ст. л.
Олія 3 ст. л.
Дріжджі свіжі 20 г
Вода 100 мл
Сіль 3 г

Начинка:
Свинячий фарш 250 г
Гриби шампіньйони 100 г
Цибуля 1 шт.
Твердий сир 100 г
Соус томатний 2 ст. л.
Часник 3 зубчика
Олія 3 ст. л.
Перець дрібка
Сіль 3 г.

- Переглянути -
Переглядів: 5200   |  Коментарів 0
Пиріг з куркою і цибулею

Пиріг з куркою і цибулею


Інгредієнти:

Тісто № 1 - нижній шар:
Яйця курячі 1 шт.
Кефір 100 мл
Борошно пшеничне 12 ст. л.
Сіль 1 щіпка
Масло вершкове 70 г

Тісто № 2 - верхній шар:
Майонез 100 г
Молоко 30 мл
Борошно пшеничне 3 ст. л.
Розпушувач 1 ч. л.
Яйця курячі 1 шт.

Начинка:
Сіль 1 щіпка
Куряче філе 200 г
Цибуля ріпчаста 5 шт.
Часник 5 зубчиків
Олія соняшникова нерафінована 2 ст. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка.

Для форми (при необхідності):
Панірувальні сухарі 2 ст. л.
Олія соняшникова нерафінована 1 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 13186   |  Коментарів 0
Самса з куркою

Самса з куркою


Інгредієнти:
Для прісного листкового тіста:
Вода 1 ст.
Борошно пшеничне 3 ст.
Олія соняшникова рафінована 25 мл
Оцет столовий 25 мл
Масло вершкове 50 г

Для начинки самси:
Куряче філе 600 г
Цибуля ріпчаста 300 г
Приправа для курки 5 г
Масло вершкове 100 г
Сіль 1 щіпка.

- Переглянути -
Переглядів: 10730   |  Коментарів 3
Фугас з помідорами і сиром

Фугас з помідорами і сиром


Інгредієнти:
Тісто:
Борошно пшеничне 500 г
Сіль 12 г
Олія маслинова 60 мл
Вода 300 мл
Дріжджі сухі 10 г

Начинка:
Часник 3 зубчика
Прованські трави 10 г
Сир Пармезан 50 г
Помідори 3 шт.
Сіль 5 г.

- Переглянути -
Переглядів: 3965   |  Коментарів 0
Піца Квітка

Піца Квітка


Інгредієнти:
Для тіста:
Молоко - 1 стакан
Солі 1ч.лож.
Цукру 1 ч.лож
Дріжджів сухі 1 ч.лож.
Яйце 1 шт
Рослинної олії 1 ст.лож
Борошна 3 стакана.
Для начинки:
Сосиски
Цибуля
Болгарський перець
Вітчина
Помидори
Оливки
Гриби
Соус (улюблений)
Все в пропорціях за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 4643   |  Коментарів 0
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Контакти: wagcooking@gmail.com